Gode nyheter fra SAS og Widerøe

Dette blir mange passasjerer glade for

SAS og Eurobonus med julegave til flypassasjerer.                    Foto: Odd Roar Lange

SAS og Eurobonus med julegave til flypassasjerer. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Bonuspoeng når folk flyr lite er kanskje ikke er det aller viktigste for folk i disse dager. Allikevel er det trolig mange som er bekymret for hva som skjer med Eurobonus-statusen når en ikke får fløyet så mye som vanlig. Mister man poengene og opparbeidet Eurobonus-nivå?
Eurobonus er bonusprogrammet til blant andre SAS og Widerøe (Star Alliance-partnere) og handler både om antall poeng og antall turer.
Etter et visst antall flyreiser oppnår man henholdsvis Sølv, Gull, Diamant-nivå. Man kan også oppnå dette ved å fly svært lange reiser til fullpris, og dermed nå målet via opptjente poeng. Bonuspoeng som oppnås når man betaler med et kredittkort gir poeng man kan fly for (eller handle), men gir ikke høyere nivå i Eurobonusprogrammet.
I april 2020 ga SAS/Widerøe og Eurobonus beskjed om at alle statusene som utløp etter 1. mars 2020 ble forlenget til 2021.

Dette skjer nå

Nå har de gitt beskjed om at statusperioden for disse kundene forlenges enda en gang. I første omgang gjelder det Eurobonus-kontoer som har utløpsdato for sin opptjeningsperiode 31. mars - 30. april 2021.
Dette gjelder altså for de kundene som opprinnelig har opptjent status via basispoeng, statuspoeng eller via antall reiser.
Dette gjelder ikke hvis du har fått status som en gave fra f.eks. et Diamond- eller Gullmedlem, skriver nettstedet Final Call.
Alle de de gjelder har allerede fått epost fra SAS og Eurobonus. Det er ventet at de som har utløpsdato senere også vil få samme ordning, for ikke i miste status som f.eks gull- og diamantmedlemmer.
Forlengelsen gjelder i 12 måneder fra utløpsdatoen av perioden og teller også til å oppnå Lifetime Gold.