Savner du barene fra 60-, 70- og 80-tallet? Her er de, i Oslo

Du kan begynne å glede deg til dette

Er du klar for et helt nytt utelivskonsept i Oslo. Det kommer i mars neste år.

Er du klar for et helt nytt utelivskonsept i Oslo. Det kommer i mars neste år.

(ODD ROAR LANGE): Den 1. mars 2021 åpner dørene til det som omtales som Oslos nyeste og spennende utelivskonsept.
Og i det tidligere Telegrafbygget i hjertet av Oslo sentrum vil du finne en vinbar inspirert av 60-tallet, en tøff bar fra 70-tallet og muligheter til et gjensyn med disco- og jappe-tiåret i baren fra 80-tallet.

Dette vil du møte

Det nye Telegrafen Oslo består av syv moderne og fleksible arrangementslokaler, fem spesielle barer, tre spillsoner med over 40 spill og aktiviteter.
Lokalet er designet for å gi gjestene det de omtaler som en god kombinasjon av god mat, hyggelig atmosfære, underholdende elementer og fin stemning.
Her skal du føle deg velkommen som ivrig dartspiller, eventplanlegger, restaurantgjest og møteromsdeltager – i bygget som har vært midtpunktet for Norges telekommunikasjon siden 1924, forteller selskapet som står bak Telegrafen Oslo.

Er du klar for å oppleve en 80-tallsbar igjen?

Er du klar for å oppleve en 80-tallsbar igjen?

Tett på Oslo by

Telegrafen Oslo blir Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena. På i alt 3200m2 kan du bli kjent med et historisk lokale som byr på aktiviteter, visuelle inntrykk, sosialisering og ikke minst de gode samtalene.
En hel dag på Telegrafen Oslo kan blant annet inkludere konferanse i et av arrangementslokalene, «brain food»-lunsj fra kjøkkenet, dart-turnering i 80s-baren og 3-retters servering i restauranten før det blir en avsluttende tur i en av våre tre barer.
Telegrafen har en lang og spennende historie, fra den spede starten fra 1848 og frem til dagens heldigitale tidsalder.

Disse står bak

Skagstindgruppen står bak prosjektet og har spesialisert seg på aktivitetsbasert uteliv. De drifter i dag åtte steder i Oslo samt en musikkfestival. Deres filosofi er å tilby unike kulturopplevelser innen konsert, event, servering og uteliv. Nå står altså Telegrafen for tur.
- Vi har brukt tiden i lockdown til å realisere fremtidige planer. Det er litt tilfeldig at det var akkurat nå dette ble landet, da dette er noe vi har jobbet med i lang tid. Dette er det største enkeltprosjektet vi har gjort noen gang. Vi har ventet på å finne riktig sted, og her føler vi at vi har et lokale og et konsept som passert som hånd i hanske, også er vi si heldige å ha veldig positive gårdeiere med på laget.
Vi er kjempespent og gleder oss til å introdusere det for Oslo, forteller Morten Guldvik, styreleder i eierselskapet Skagstindgruppen.