Noen gode nyheter under korona-utbruddet

Her har du tirsdagens tre gode nyheter under koronautbruddet

Mange transportselskap betaler tilbake penger for månedskort etc. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Koronasituasjonen gjør at det er tett mellom dårlige nyheter om dagen. Så tett at det er lett å gå glipp av de gode. Derfor ønsker Thetravelinspector.no også å dele noen gode - og om du har lyst å dele dem videre med noen du er glad i, så er det selvsagt bare kjekt.

EU-kontroll på bilen

Myndighetene utsetter fristen for EU-kontroll på både bobiler, privatbiler og andre kjøretøy. Har du frist for godkjent EU-kontroll i perioden 13. mars til 30. april, får du automatisk utsatt fristen i to måneder. Les mer om dette her.
Kanskje du kan bruke dagene fremover til å planlegge en reise i Norge som kan gjennomføres når vi er tilbake i normale former?

Periodebillett på buss og tog

Transportselskapene SkyssRuter og Vy refunderer periodebilletten for alle i hjemmekarantene og på hjemmekontor.
Se nærmere på hjemmesiden til selskapet du har kjøpt periodebillett hos. Husk at reglene endrer seg, slik at de du leste i går ikke nødvendigvis praktiseres likedan eller like strengt i dag. Dersom du er sykemeldt kan du benytte deg av særregler for refusjon under sykemelding.

Medlemsstatus i Hotels.com

«Vi vet at reiseplanene til våre Silver- og Gold-medlemmer kan ha blitt påvirket av den pågående situasjonen, og at dette kan ha følger for medlemskapsstatusen deres når denne skal fornyes. Derfor har vi gjort det slik at hvis medlemskapsstatusen din er mellom 1. februar og 31. mai 2020, så forlenger vi din nåværende medlemskapsstatus i et år til. Da har du en ting mindre å bekymre deg for», skriver Hotels.com på sine hjemmesider.

Har du en god nyhet?

Vet du om en god nyhet som andre bør få vite om. La oss spre dem til så mange som mulig. Send dem til orl@thetravelinspector.no så skal de komme mange til gode så fort som mulig.