De tar surfebølgen for Norge - her er surfebiblene

Dette gir deg reiselyst - både i og utenfor Norge

Skjermbilde 2020-07-03 kl. 18.51.32.png

(ODD ROAR LANGE): Synes du det er kjekt å bølgesurfe, stand-up-padle eller gjøre yoga på SUP-brett? Eller synes du dette er noe som hadde vært spennende å prøve? Da skal skal du skaffe deg disse bøkene, fra I love The Seaside, som er blitt nye vannsportbiblene for dem som liker lek og i vannet.
I love the seaside finnes i tre ulike bind.
Jeg har lest to av dem. Den ene heter «The Surf & Travel Guide to Northern Europe», hvor Norge har fått god plass sammen med Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland og Frankrike. Og den nettopp utgitte «The Surf & Travel Guide to Marocco».

Bøkene er stappfulle av informasjon for reiseglade. selvsagt først og fremst med fokus for dem som er på jakt etter bølgene. Men du trenger ikke være surfer for å få glede av disse bøkene. Her finner du spisesteder, billige overnattingsmuligheter, sykkelturer, steder å få reparert turutstyr og mye, mye mer. Og selvsagt kart og reisebeskrivelser samt mange bilder.
Bøkene som er på engelsk forklarer fenomener som brunost, røkt laks og akevitt. Boka om Nord-Europa bør absolutt leses av nordmenn, for å se hvordan andre ser på oss.
Og her kan du lese om surfing i Lofoten, Nordfjord, Sognefjorden, Voss og omegn, Karmøy, Jæren og Lista.
Har du ikke vært på alle disse stedene ennå? Vel, da har du sjansen i år.

surfers.jpg

Marokko

Skjermbilde 2020-07-03 kl. 21.55.22.png

Dette er ikke reisemålet som er aktuelt for nordmenn i 2020. Men hvorfor ikke ha noe å drømme om, og glede seg til? Boka følger hele kysten, fra Nord-, Sentral- og Sør-Europa. Boka forteller deg litt om the van-life og selvsagt hundrevis av fantastiske steder langs den marokkanske kysten. Det kribler i reisefoten.
Du finner både bøkene og andre reisesaker på denne nettsiden.
Bøkene koster fra ca 350-500 NOK. Men de finnes også i pakkeløsninger der du kjøper flere produkter og får dem litt rimeligere.
PS: Det er tidligere utgitt bøker med surfespots i Frankrike, Spania og Portugal. Du finner også denne boka på nettsiden.