Dette er Danmarks beste reisemål

Du bør dra hit hvis du kan

bornholm

(ODD ROAR LANGE): Observante lesere har sannsynligvis fått med seg min begeistring for den danske øya Bornholm. Den er delt i en rekke reportasjer fra øya. Og årsaken til begeistringen er flere:
Menneskene som bor der, er den ene. Hvordan de jobber - og lykkes - med sin satsing på lokalmat, badehotellene, de fine restaurantene, og være på det som omtales som Solskinnsøya, er noen av de andre årsakene.

Vinner igjen

Og jeg er slett ikke alene om å vende tomlene opp for hvordan Bornholm jobber med sitt reiseliv.
Bornholm ble nemlig denne uka kåret til «Danmarks beste feriedestinasjon» i 2023. Dermed vinner de i Danish Travel Awards for andre året på rad.

Lesernes stemmer

Bornholm vant også prisen i 2022 og befester dermed sin posisjon som danskernes absolutte favorittdestinasjon. Det er nemlig reiselystne dansker som har stemt Bornholm inn som en flott førsteplass også i 2023.
Prisen er basert på en forbrukerundersøkelse utført av analyseinstituttet Epinion. Danskerne hadde mulighet til å stemme på alle de 19 danske destinasjonene.
Aarhus, Vesterhavet og Bornholm var topp tre, med Bornholm som den endelige vinneren.
Dette er 26. gang Danish Travel Awards deler ut de prestisjefylte prisene i tilsammen 24 kategorier.
Bransjemediene Check-in og Standby.dk, Turisme24.dk og Travelmedia Nordic er arrangører av Danish Travel Awards.
Les gjerne mer om Danish Travel Awards her. Og ta gjerne turen til Bornholm enten i høst eller neste år. Har du spørsmål om Bornholm? ikke nøl med å ta kontakt med meg.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.

Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.