Advarer: Vil du ha et Oslopass for 16 kroner?

Det kunne vært et kupp hvis det ikke var for én viktig ting

Slik ser bildet i annonsen ut.

(ODD ROAR LANGE): Visit Oslo selger Oslopass som er gyldige i 24, 48 eller 72 timer. Prisene varierer fra 495 til 795 for et voksenpass.
Hvor fint hadde det ikke kunne vært å kjøpe et pass som koster 16 kroner og som varer i ett år?
Lyder det for godt ut til å være sant? Ja, og det er selvsagt lureri. En av mange falske lokkekampanjer som dukker opp på internett.

Styr unna

Og nå går Visit Oslo ut med denne advarselen:
«ADVARSEL! Svindel på Instagram og Facebook: Oslo Pass-svindel
Vi har blitt gjort oppmerksomme på en svindel som spres på Instagram og Facebook, som tilbyr Oslo Pass for ett år til 16 norske kroner (NOK).
Dette er ikke et ekte tilbud, og det kommer ikke fra VisitOSLO.
Dette stammer fra en falsk profil opprettet av en tredjepart som misbruker navnet og logoen vår. Ingen av innleggene fra denne profilen er ekte.
Vi advarer sterkt mot å klikke på lenker i disse innleggene som tilbyr billige Oslo Pass, eller å oppgi betalingsinformasjon på disse sidene.
Hvis du ser et slikt tilbud, oppfordrer vi deg til å undersøke nærmere, eller melde innlegget og/eller profilen til Meta. Takk!»

Skulle du ha lyst til å kjøpe et ekte Oslopass til deg selv eller en annen. Da kan du bruke denne lenken (garantert ekte).

Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.