New Dehli i Oslo: Dette spisestedet imponerer

Derfor er dette et godt valg

Hvor mange spisesteder det er å velge mellom i Oslo aner jeg ikke. Jeg er i det hele tatt usikker på om det finnes en fullstendig oversikt.

Men jeg er helt sikker på at det finnes flere for enhver smak og for ulike budsjett. Noen ganger treffer det klokkerent, andre ganger er det fullstendig bom.

 Da er det ekstra hyggelig å trekke frem de gode opplevelsene og de helhjertede anbefalingene.

Som denne;

Restaurant New Dehli et er meget godt valg for mange som vil ha en god opplevelse, god mat til en god pris og hyggelig service. Den er ikke en fulltreffer for dem som vi ha en middag i usjenerte omgivelser og en diskret prat om bedriftshemmeligheter.

Men tilbake til det positive.

 Jeg kommer tilbake

Å finne en god restaurant med hyggelig prisnivå og fortsatt ledig drop-in-plass en fredagskveld på Aker brygge i Oslo er ikke enkelt. Da har man rett og slett gjort det vanskelig for seg selv. Men New Dehli på Tjuvholmen finner løsninger der det lugger hos andre.
Vi ble henvist til å sitte ned i fem minutter ved bordet like ved inngangspartiet. Mens de skulle gjøre sitt beste med å finne en løsning. Og den fant de, før de nevnte minuttene hadde gått.
Deretter ble vi vist til bordet innerst i restauranten. Et tomannsbord som stod tett inntil nabobordet, men som var atskilt med en glassvegg. Det fungerte utmerket, og selv om det var så godt som fullt i restauranten denne kvelden så var det et meget behagelig lydnivå. Dét i seg selv er så unikt at det fortjener et gjenbesøk.

 Norsk sterk

Menyen – fyldig uten å være overdådig – ga svar på alt vi trengte. Her var det mange nok retter å velge mellom, for alle. Det som omtales som sterk mat hos New Dehli er «norsk sterk». Du trenger med andre ord ikke brannslukningsapparat for munnen og en soft-is i rumpa etter å ha gått løs på en sterk middag her.

 Små startretter ble servert gratis og deretter ble bestilling og servering av hovedretter gjort på mer enn akseptabel tid for en travel kveld.
Det er mange servitører og det er enkelt å få hjelp fra servitører som egentlig har ansvar for andre bord.

 Stolte tradisjoner

Maten er delikat presentert, slik man kan forvente av en indisk restaurant som er stolt av det de leverer.
Bartenderen jobber hardt i en åpen barløsning, og dét i seg selv kan være smått underholdende for kveldens gjester. Her trylles gode cocktails frem med entusiasme og kunnskap.

 Mer enn forventet

New Dehli er en ujålete og spennende restaurant som leverer mer enn det man kan forvente og forlange av en restaurant på dette prisnivået.
De behandler alle gjester på en vennlig og profesjonell måte, slik man naturligvis forventer.
Og New Dehli fortjener en anbefaling og utsolgte bord (Det er smart å bestille):
selv om det betyr at jeg også neste gang må starte med et fem-minutters friminutt på bordet utenfor.

Fakta om New Dehli:

MAN – TOR 11:00 – 23:00 Kjøkkenet stenger 22:30

FRE-LØR 11:00 – 24:00 Kjøkkenet stenger 22:30

SØNDAG 14:00 – 22:00 Kjøkkenet stenger 22:00

Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo