Ser rødt - redder liv, gir glede og reiselyst

Ser rødt - redder liv, gir glede og reiselyst

Slik skal mobiltelefonen og yoga gi gode liv og en fremtid

(ODD ROAR LANGE): 

(ODD ROAR LANGE): I 11 år har Apple samarbeidet med det verdensomspennende HIV og aids-forebyggende prosjektet RED.
Nå lanserer nå iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Product) Red Special Edition, den nye generasjonen iPhone - og telefonene er selvsagt røde.
Red samarbeider i tillegg med Adidas og med festivalarrangøren Wanderlust. Samarbeidet skal gi nye millioner i kassa til aidsfondet slik at enda flere får et bedre og tryggere liv.

Red alert

Begge telefonmodellene har et glassdesign som nå er tilgjengelig i rødt, med matchende aluminiumsbånd og en svart forside. Spesialutgaven Product (Red) iPhone kan allerede nå bestilles på nettet i utvalgte land (blant annet Norge) og er tilgjengelig i butikker fra og med fredag 13. april.  

Apple har gjennom Red-samarbeidet også lansert et nytt nytt deksel, (Product) Red iPhone X Leather Folio, som blir tilgjengelig fra 10. april.
Det luksuriøse skinndekselet er laget av spesialgarvet fransk kvalitetsskinn, og går inn i rekken av (Product)Red-enheter og -tilbehør som kundene kan kjøpe.

En andel av overskuddet fra alle kjøp av (Product)Red-produkter går direkte til Det globale fondets hiv- og aids-prosjekter, som tilbyr testing, rådgivning, behandling og forebygging, med ekstra fokus på å hindre smitte av viruset fra mødre til barn.
Siden samarbeidet med (RED) startet i 2006 har Apple bidratt med mer enn 160 millioner amerikanske dollar til Det globale fondet, og Apple er med det organisasjonens største kommersielle bidragsyter, forteller Apple i en pressemelding. 

Forpliktelser

- Spesialutgaven Product(Red) iPhone har en lekker fargekombinasjon av rød og svart, og den gir kundene muligheten til å bidra i kampen mot spredningen av hiv og aids, sier Greg Joswiak, markedsføringsansvarlig hos Apple.
-Vi er stolte over å støtte (RED) med denne iøynefallende nye iPhonen, og vi håper at kundene også er enige i hvor spesiell den er.  

Tema General Hospital i Ghana mottar støtte fra (RED) og Det globale fondet. Foto: Adam Sjöberg.

-Lanseringen er nok et bevis på Apples arbeid for og forpliktelse til kampen mot aids siden (RED) ble lansert i 2006», sier (RED)-sjef Deborah Dugan.
- Apple har bidratt med mer enn 160 millioner dollar de siste 11 årene, og det tilsvarer mer enn 800 millioner dager med livreddende antiretrovirale medisiner som hindrer at mødre overfører smitte til barna sine. Det er en ære at Apple har dedikert ressursene sine til vårt formål, og vi gleder oss til å se at kundene bidrar gjennom kjøp av iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Product)Red Special Edition.  

Ta bilder

Samtidig har Adidas laget en egen Wanderlustkolleksjon og utvidet samarbeidet med Red.
I tillegg til å hjelpe Red håper man at brukere over hele verden kan glede seg over sportsklærne fra Adidas samtidig som man benytter telefonene til å ta bilder av aktiviteter til vanns og til lands.
-A11 Bionic i de nye telefonene er den kraftigste og smarteste chipen i en smarttelefon noensinne, og de avanserte kameraene tar fenomenale bilder og videoer, sier Greg Joswiak.
Blir man med på Wanderlust 108-festivalene i sommer kan man både få en rød yogamatte og andre effekter, samt at man får eksklusiv tilgang til Wanderlust Yoga-eventer via apple-tv og Iphone/Ipad-apper.
Dette bør du vite om Wanderlust 108.

Slik skal danske tivoli gå i lufta i sommer

Slik skal danske tivoli gå i lufta i sommer

Hvorfor dra til topps når du kan ha det godt på bunnen?

Hvorfor dra til topps når du kan ha det godt på bunnen?