7 matblogger du bør sjekke før du reiser

Matopplevelser gjør turen til en drømmereise. Disse kan gi deg inspirasjonen du trenger

Er du klar for fine matreiser?                                                 Foto: Odd Roar Lange

(Odd Roar Lange): Her er blogger du bør ta en kikk på dersom du vil ha inspirasjon til god mat og fine reiser.

Lars Spiser

Lars Andernach Fredriksen har mange jern i ilden. Ett av dem er i musikken, siden han er medlem av Oslo Gospel Choir, og et annet i matbloggen Lars Spiser. En noe uvanlig kombinasjon av å være begravelses-sanger og matblogger. Men en knakende kjekk kar med en inspirerende blogg der du finner både fancy retter og hverdagsretter. Og tips til restauranter du bør besøke på reisene dine. 

Helles Kitchen

Helle Øder Valebrokk står bak denne bloggen med det humoristiske navnet. kaller seg hobbykokkk, men har gjort hobbyen til et yrke. Er ikke opptatt av kakeoppskrifter, men reddes her av sin samarbeidspartner - tante Tove på Island. Denne bloggen oser av reiselyst.

Maj-Britt og Spiselandslaget

Hva skal vi spise den kommende uken? Dette kan du få svar på dersom du følger bloggen til Maj-Britt Aagaaard. Ukesmenyene er fine og inspirerende. Maj-Britt Aagaard og fotograf Matias Armand Jordal har vært på en rekke reiser sammen - og på bloggen kan du se både fine filmer og lese inspirerende reportasjer fra reisene.

Mat-øya Bornholm er et godt valg for neste sommerferie.      Foto: Odd Roar Lange

Anders Husa

Anders har en av landets aller beste matblogger. Og den utvikles stadig. Smakfulle (i dobbel forstand) bilder.  Her kan du først og fremst finne inspirasjon og restauranttips fra Norge, Sverige og Danmark. Følg ham gjerne på Instagram og Snapchat (andershusa). Og se gjerne fine små filmer på bloggen som er skrevet på engelsk.

Julies Matblogg

Julie Ilona Balas slet i mange år med matintolleranser og allergi og måtte finne sin egen stil. Det ble til matbloggen, kokebøker og inspirasjon. Mange reiser gir også inspirasjon til bloggen

The Funnelogy Channel

En reise fra Brussel til Hong Kong ble til denne reise. og matbloggen. Blir du ikke inspirert til å lage mat og til å reise av denne bloggen så må jeg slå fast at alt håp er ute. De har selvsagt også vært i Norge. Og her er historien herfra.

Landloopers

Matt Long er på reise - først og fremst reise, dernest skrive om mat. Men kombinasjonen er delikat og fristende. Og ille minst: inspirerende. Ta en kikk på bloggen hans - og avslutte gjerne reisen med å se hva han skriver om hans reise i Norge.