Akkurat nå får du billige flybilletter for 2020

Slik kan du spare tusenlapper på den neste ferien din

Skaff deg billige flybilletter akkurat nå. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Skal du ut og reise i 2020, eller har du brukt julen til å planlegge ferien din for neste år? Da bør du følge godt med akkurat nå. For 2. juledag 2019 startet Norwegian sitt årlige nyttårssalg av tusenvis av billetter til hele verden. Du må bestille senest 13. januar kl. 23:59. Reisen må gjennomføres før 31. oktober 2020. Og antall plasser er begrenset. Er du tidlig ute så får du flybillett til New York for en tusenlapp, til Nice for 300 kroner og til reykjavik for 400 kroner - for å nevne noe.
På enkelte ruter og avganger kan det være få eller ingen plasser til redusert pris.

«Alle» kommer etter

Og det er bare kort tid til SAS starter sin nyttårskampanje med å legge ut 1 million billige billetter. Her er SAS sin lavpriskalender.
Også andre flyselskap, som Widerøe, Lufthansa, British Airways, Finnair, Icelandair og mange andre har lavpriskampanjer som starter i romjula eller en av de aller første dagene på nyåret.
Dette gjør at du kan kjøpe billetter med refusjons-/endring-/avbestillingsmuligheter til lavere pris enn de rimeligste billettene som var til salgs før jul.

Dette bør du gjøre

Det er smart å registrere seg for nyhetsbrev hos flyselskapene slik at du varsles hver gang de har spesielle kampanjetilbud. Og dersom du ikke finner billetter som passer for deg og lommeboka denne gangen så er det ikke lenge til neste store kampanjerunde. Den kommer en av de siste dagene i påska - eller rett etter påske 2020.
Her finner du oversikten over «røde dager» i 2020.

Her kan du lese noen av stedene som jeg skal reise til i 2020 (listen oppdateres)