Her finner du 10 billige hotell i København

Når du vil bo billigere i København

Ikke betal mer enn nødvendig hvis du bare vil ha en billig overnatting og heller bruke pengene på noe annet. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Nordmenn elsker København. Og København elsker nordmenn. Det er derfor ikke rart at veldig mange fra Norge kommer til å legge feriedager til den danske hovedstaden denne sommeren.

Men hvor bør du bo dersom du ønsker å finne de billigste hotellene, eller i alle fall få veldig mye for pengene?

Her er mine forslag som du bør sjekke ut

København er et paradis dersom du leter etter steder med god mat. Foto: Odd Roar Lange

Prisene justeres etter etterspørselen og det vil derfor være smart å bestille i god tid. Bestill direkte hos hotellet, så får dere ofte bedre rom og service enn når bestillingen kommer via søkemotorer som Momondo, Hotels og Booking. Disse selskapene stikker av med 15-25 prosent av beløpet du betaler. Og pengene havner i skatteparadis i stedet for å gi lokal verdiskaping.

Legg merke til at prisene (som regel) oppgis i danske kroner, og du bør derfor regne om til norske kroner for å finne ut hvor mye rommet koster.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.