De skal overta drømmeøya Håholmen

Dette skal de gjøre med Nordvestlandets perle

Hanne Nilsen og Ketil Jentoft blir nytt vertskap på Håholmen. Foto: Privat

Hanne Nilsen og Ketil Jentoft blir nytt vertskap på Håholmen. Foto: Privat

(ODD ROAR LANGE): Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal har mange fine opplevelser. Håholmen Havstuer er kanskje den fineste av dem. Og nå får Håholmen nytt vertskap.
- Hanne Nilsen og jeg starter opp 1. mars som vertskap på Håholmen Havstuer - by Classic Norway. Vi gleder oss veldig til å kunne jobbe videre med det vi anser som en virkelig perle, sier Ketil Jentoft til Thetravelinspector.

Midt i matfatet

- Stedet har en nydelig beliggende ved Atlanterhavsveien, og ligger «midt i matfatet» .
Hanne Nilsen kommer fra Sortland og har jobbet på forskjellige restauranter på land før hun begynte i Hurtigruten.
På Hurtigruten har hun jobbet med servering, i resepsjon, resepsjonssjef og sist i stillingen som crew purser. Mens Ketil Jentoft kommer fra Oslo og jobbet som soussjef ved Hotel Continental før ferden gikk nordover til kjøkkensjefstillingen ved Rica Hotel Kristiansund.
Han tok etterhvert over som food & beverage-ansvarlig ved hotellet og jobbet med lokalmatsprosjektet i regionen. Deretter tok han over som hotelldirektør for to Ricahoteller i Kirkenes.

Midt i skipsleia

50777179_367883370661067_7604124496739434496_n.jpg

Etter tre år gikk ferden tilbake til Kristiansund som hotelldirektør i det Scandic kjøpte Rica.
Han startet 2016 som hotellsjef på «MS Finnmarken» i Hurtigruten, og går når i land på Håholmen, ved skipsleia til Hurtigruten
-Vi kan begge beskrives som lidenskapelig opptatt av mat .... og er stadig på søken etter nye smaksopplevelser.
Som nevnt ser vi på Håholmen som en perle og gleder oss til å videreutvikle stedet.
Beliggenhet og utformingen er helt suveren, så det er innholdet vi vil fokusere på i første omgang .
Alle måltidsarter vil få en «make-over» og fremstå i ny drakt i løpet av våren . Lokale råvarer/kortreist mat vil stå svært sentralt i satsingen fremover, sier Ketil Jentoft.

Velkommen tilbake

Det handler om detaljene. Foto: Odd Roar Lange

Det handler om detaljene. Foto: Odd Roar Lange

- Med stedets beliggenhet og historie er klippfisk av ypperste kvalitet en selvfølge sammen med annen sjømat. Classic Norway har en satsing på å høyne kvaliteten på rommene, og vi ser frem til å implementere dette på Håholmen.
Aktiviteter er viktige for gjester på denne typen sted. Vi vil også videreutvikle de tilbud som er her med fokus på det de fantastiske omgivelsene byr på. Og vil søke samarbeid med lokale aktører.
- Hvilke forventinger har dere til Håholmen?
- Vi håper at de som har brukt Håholmen gleder seg til å komme tilbake hit. Denne gange med litt nytt innhold og at heving av kvalitet på rommene sammen med et spennende matkonsept og et økt aktivitetstilbud. Vi håper dette blir godt mottatt av eksisterende og nye kunder. Vi har begge tatt videreutdanning med fritidsskippersertifikat. Og med dette sertifikatet i havn kan vi også være vertskapet som henter på Geitøya like ved bilvegen og bringer gjester ut til gode opplevelser på Håholmen, avslutter Ketil Jentoft.

Vakre Håholmen tar hvert år i turister som vil utforske Hustadvika i Møre og Romsdal. Foto: Odd Roar Lange

Vakre Håholmen tar hvert år i turister som vil utforske Hustadvika i Møre og Romsdal. Foto: Odd Roar Lange

Fikk du med deg disse sakene?