De sju beste nettsidene for billige reiser

Disse sidene bør du lagre til den neste reisen din

Spar penger på selve reisen. Bruk dem til noe hyggeligere.

(ODD ROAR LANGE): Hvorfor kaste bort reisepenger når du kan bruke dem på noe annet.
Søkesider er perfekt til å finne gode og billige turer. Mitt tips er å lagre reisen eller bestillingen, og deretter foreta den direkte hos flyselskapet eller hotellet. Det gir det absolutt bedre betingelser.

For billige flyreiser

En perfekt side for deg som har et budsjett, men ikke vet hvor du vil dra. Nettstedet Scott´s Cheap Flights fanger opp billige turer over hele verden.  Du kan velge om du vil ha en gratis versjon, eller betale 29 Euro per år for en bedre versjon. Jeg har bare kikket på gratisversjonen. 

For billige aktiviteter

Skal du på ferie til et populært reisemål så er kanskje en utflukt eller aktivitet noe du har lyst til å ha med. Min erfaring er at disse er rådyre, og ofte ikke verd prisen. Men via nettstedet Travelzoo kan du finne aktivitene til sterkt reduserte priser.

For billige cruise

Cruise Sheet er nettstedet som samler inn restplasser og formidler dem for deg som kan pakke og reise i siste liten. Du kan lete rundt på nettsiden for å finne aktuelle reisemål og avgangshavner. Også her kan du sjekke rederiets egen hjemmeside for å se om ikke turen er like billig herfra.

For billige pakketurer

Har du noen gang drømt om en unik pakkereise, der noen lager er perfekt reise for en liten gruppe venner eller familie? Da skal du ta en kikk på nettsiden Intrepid Travel. De kan hjelpe deg med de utroligste reisene. Ta en kikk på nettsiden, drømme deg bort - og dra på tur.

For billige hotell

Her har jeg svært god erfaring ved å bruke søketjenesten til Finn Reise. Jeg har sammenlignet funnene her med funn fra andre konkurrerende sider, og Finn Reise kommer ofte veldig godt ut. Etter at jeg har gjort et valg går jeg direkte til hotellet, enten deres nettside eller via telefon, og sørger for at jeg får like billig eller billigere hotellrom herfra.

Billig hotell - del 2

Visste du at du kan bruke Facebook til å finne gode og billige hotellrom for deg?
Da bruker du Snaptravel, og her kan du lese mer om hvordan du gjør det.

For billig leiebil

Her kan jeg anbefale en god nettside fra Rentalcars. Den gir deg mulighet til å sammenligne priser på en god og oversiktelig måte. Gode avbestillinsmuligheter dersom du ombestemmer deg.
Men pass på at du ikke betaler for forsikring som du ikke behøver - eller som du allerede har inkludert.

Hva du bør vite før du leier bil i utlandet

Her kan du rett og slett ikke være for forsiktig.

Odd Roar LangeComment