«Den beste reisekvelden» - kommer hit

Kanskje er det der du bor?

IMG_8633.jpg

(ODD ROAR LANGE): Det beste med høsten: Lune kvelder inne i huset ellet hytta etter en fin turer i klar og fin luft ute. Mens det er fyr på peisen eller i stearinlysene - og god tid til å ta en kikk i sesongens nye bøker.
En av dem - Den beste reisehåndboka - kommer i begynnelsen av november.
Det er i god tid før farsdagen søndag 11. november, og i rikelig tid for deg som vil være tidlige ute med julegavekjøpet til andre og til deg selv.

9788241931789.jpeg

Flere hundre tips er samlet i boka som blir utgitt av forlaget Vigmostad & Bjørke. Og det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med gode fagfolk i bokbransjen, og de har gjort en formidabel jobb med innsalg og forhåndssalg.
En glede har det også å være sammen med andre på mange hundre reiser rundt om i verden. Reiser som til sammen er blitt til en gedigen erfaringsbase og kildebase, som igjen er samlet i denne første utgaven av «Den beste reisehåndboka».
Det er moro å utgi ny bok. Det er enda morsommere å møte lesere og reiseglade. Derfor blir det, i god reisebok-ånd, en liten reisebokturné når «Den beste reisehåndboka» nå kommer ut.

Dette handler det om

Hvorfor skal du sende en hemmelig epost dagen før du reiser? Hvordan lykkes dere best på romantisk reise? Hva bør du alltid ha med nederst i kofferten og hvordan og hvilken dag får du tak i de billigste flybillettene? 

Dette og mye annet får du svar på dersom du møter opp på «Den beste reisekvelden» der du er.

Denne kvelden deler jeg de beste reisetipsene - også noen du ikke finner i boka, de smarte triksene - og den utrolige historien om hvordan reiseeventyret egentlig startet. 
Og vi kårer også «Den beste reiseeksperten 2018» denne kvelden. Kanskje blir det deg.

Vil du ha besøk?

Dette er den foreløpige reisekveldplanen for lanseringen av boka. Listen vil bli kraftig utvidet og oppdateres i tiden som kommer. For flere avtaler og datoer er i ferd med å lande i disse dager. Forhåpentligvis blir det et sted nær deg.
Følg med på de ulike arrangementsstedenes Facebooksider for eventuell påmelding.
Dersom du ønsker at jeg skal komme til ditt hjemsted så kan du kanskje spørre bokhandelen eller et egnet utsted der du bor om de har lyst på reisebokbesøk. Det samme gjelder ved ulike arrangement for grupper eller firma.
Og så må de gjerne ta kontakt med meg på orl@thetravelinspector.no

Dersom du ikke får med deg arrangementene så kan du bestille boka her.

Dette er planlagte arrangement så langt:

Onsdag 7. november: OSLO. Lukket arrangement.
Torsdag 8. november: OSLO. Nomaden, Uranienborgveien 4. Klokka 19.00
Fredag 16. november: MOLDE. Syd Mat & Vinhus, Fjordgata 3. Klokka 19.00
Onsdag 28. november: LONGYEARBYEN. Friske Fraspark-konferansen UNIS-kantina kl 19.30

Du får kjøpt boka på de ulike arrangementstedene.