Ser ikke du jenta i dette bildet?

Det gjorde ikke sjåføren i privatbilen heller

(ODD ROAR LANGE): Du har sannsynligvis en drøm, om en reise du ennå ikke har gjort. Jeg håper den kan oppfylles. Men da må du ikke gjøre som jenta i dette bildet.
Mens mange er flinke og utstyrer både seg selv, barna og hunden med refleks så er det altfor mange som gjør som denne tenåringsjenta. Selv om foreldrene hennes helt sikkert har sagt fra gang på gang.

I svart høstmørke, våt asfalt, med høstløv på bakken og reflekterende gatelys og møtende biler. 

Det var umulig å se henne i motlyset denne mørke oktoberkvelden. Sannsynligvis har du opplevd noe liknende - mange ganger. Forhåpentligvis har det gått bra allikevel. 

Vær smart

Jeg håper du bruker refleks også neste gang du går ut i høstmørket. Det kan være den som gjør at din reisedrøm en gang kan gå i oppfyllelse i stedet for at det skjer en ulykke som skyldes manglende refleks,
Og kanskje - ved å dele dette bildet - redder du en annen, som gjør at også denne fremmede personen kan få sin drøm oppfylt.

PS: Jenta befinner seg midt mellom parkering-forbudt-skiltet og billysene til den møtende bilen. Det gikk bra med jenta denne gangen. Jeg oppdaget henne i aller siste sekund. 

Følg Thetravelinspector på Instagram og få ekstra reisetips der. Du gjør det her