Nytt flysamarbeide tar deg til denne drømmeøya

Nytt flysamarbeide tar deg til denne drømmeøya

Og det koster ikke mer enn en vanlig sydentur

(ODD ROAR LANGE): Drømmer du om ferie på et av verdens mest eksotiske reisemål Fiji-øyene? Da kan målet været innenfor rekkevidde.
Verdens mest prisvinnende flyselskap inngår samarbeid med Fiji Airways, og med dette åpner det seg bokstavelig talt et hav av muligheter for alle som ønsker en ferie utenom det vanlige. De vakre Fiji-øyene kan kombineres med både Singapore, Australia og New Zealand, forteller Singapore Airlines i en pressemelding.

Klare for Stillehavet

- Vi er veldig fornøyde med å kunne inngå et tettere samarbeid med Fiji Airways. Samarbeidet vil gi våre kunder bedre forbindelser til de vakre Fiji-øyene, og dermed flere muligheter når de velger oss som flyselskap, sier Erwin Widjaja, General Manager Nordics for Singapore Airlines.
Dette er gode nyheter for alle som drømmer om Stillehavet mener Henrik Hanevold, salgssjef i Singapore Airlines Norge.
- Nå blir det enda lettere å reise til Fiji, og med Singapore perfekt plassert på veien får alle som ønsker det også muligheten til et spennende stopp på veien. 

Paradisøyene

De vakre Fiji-øyene er for mange synonymt med Stillehavets paradisøyer. Totalt består øygruppen av 332 øyer, hvor bare110 er bebodde.
Øyene er kjent for sine hvite korallstrender, og laguner fylt med fisk og koraller i alle regnbuens farver.  Øyene passer perfekt for alle som drømmer om en romantiske ferie eller en  bryllupsreise utenom det vanlige, mener Henrik Hanevold.
 - I tillegg er øyene både nærmere og rimeligere enn mange tror.

Fiji-øyene – et spennende alternativ

- Sammenligner vi med for eksempel Seychellene eller Maldivene så er Fiji-øyene absolutt konkurransedyktig på pris, mener Hanevold i Singapore Airlines.
I tillegg kan øyene kombineres med både Australia og New Zealand, så her er det duket for en ferie med mange opplevelser om man ønsker det.
Totalt tar det rundt 23 timer å komme til paradis, og Hanevold anbefaler derfor et stopp i Singapore på veien.
En fascinerende smeltedigel av en by, og tar man et stopp her så får man enda en opplevelse under beltet på vei til paradisøyene.

Daglig avreise fra Gardermoen, Flesland, Værnes, Sola og Kjevik via København, Stockholm eller London.
Priseksempler:
Pris t/r Economy                   NOK 11 199
Pris t/r Premium Economy    NOK 18 599
Pris t/r Business                    NOK 28 299

De 7 beste tipsene for en perfekt interrail

De 7 beste tipsene for en perfekt interrail

Nå åpnes Romsdalseggen for sesongen

Nå åpnes Romsdalseggen for sesongen