Se, hvordan Espresso House slo tilbake etter toalett-slakt

Slik skal det gjøres når alt først har gått galt

(ODD ROAR LANGE): Sist weekend besøkte jeg kaffebaren Espresso House i Parkveien i Oslo. Det startet bra - med god kaffe. Det endte med helslakt etter at jeg hadde besøkt toalettet.

Resultatet ble publisert i denne artikkelen: Advarsel - ikke ta med deg barnet ditt hit - Akkurat nå synes øyeblikkelig stenging som eneste løsning for dette stedet.

Et ufyselig stellebord, soppangrep på veggene, tørkepapir på gulvet og uvasket wc og gulv fikk alarmen til å gå.

Det gjorde den i hovedkvarteret til Espresso House Norge og på kontoret til administrerende direktør Torodd Gøystdal også.

Oppvask - og nedvask

— Det er ikke slik vi vil ha det, det er ikke slik vi skal fremstå for kundene våre, og det finnes ingen god unnskyldning for at det er blitt slik. Dette skal vi ta umiddelbart tak i, lovet Gøystdal. Sammen med den daglige ledelsen på Espresso House Parkveien ble det kjapt tatt noen grep. Stellebordet - slik det hadde fremstått - ble fjernet. Og nedvasking ble umiddelbart foretatt. Deretter ble håndverkere bestilt og en real oppgradering gjennomført så kjapt det var mulig.

— Nå skal samle alle medarbeiderne til et allmøte der vi skal nøye gå gjennom og forbedre rutinene. Vi er - når det først var så ille - glad for å bli gjort oppmerksom på det, slik at vi kan sørge for skikkelig renovering og kraftig forbedring. Vi skulle gjerne hatt mer enn det ene publikumstoalettet i disse lokalene, men det er dessverre ikke mulig på grunn av utformingen av rommene her, sier Espresso House-direktør Torodd Gøystdal.

Det smarte trikset

Noen ganger er det bare latskap som ligger bak at hygienen ikke holder god standard. Da er det viktig å tenke på at toppen på latskap er å gjøre det skikkelig første gangen. Da slipper du nemlig å gjøre det én gang til.  

Men uansett: Ros og tommel opp til Espresso House for kjappe og gode grep. Det handler ikke om hvordan du har det, men om hvordan du tar det.
Nå er det igjen blitt hyggelig for kundene å gå på toalettet på Espresso House i Parkveien i Oslo.

 

Her ser du bildene av hvordan det er blitt etter oppgraderingen