Flyforsinkelse i jula? Dette har du krav på

Så enkelt kan du finne ut om du har tusenlapper til gode

(ODD ROAR LANGE): Skal du reise i jule- eller nyttårshelga så må du gjerne forberede deg på fosinkelser. Men hvilke rettigheter har du?
The Travel Inspector har lansert en helt ny epost-service som gir deg hjelp i løpet av få sekunder - og det er selvsagt helt gratis.

Slik får du hjelp

Dersom flyet ditt er forsinket eller kansellert kan det være kjekt å vite noe om rettighetene dine.
Send en epost til flyforsinkelse@thetravelinspector.no og få den nyttige og smarte informasjonen tilbake til epostkassa di i løpet av noen øyeblikk.

Dersom du lurer på andre ting om flyrettigheter - og plikter så sender du en epost til flyrettigheter@thetravelinspector.no - og få det du trenger gratis direkte i epost-retur.
Prøv gjerne å sende en epost for å teste funksjonen allerede i dag, så vet du hvordan du gjør det når du trenger det som mest.

En gang per uke

PS: Epost-leverandøren til Thetravelinspector.no har en funksjon som gjør at du kan motta svar bare én gang per uke for hver av de tre epostadressene du sender til.
Dersom du trenger informasjonen på nytt, og før det har gått syv dager, så må du sende mail fra en annen av dine epostadresser. Og vips så er saken løst.
God jul og god nytt år.

Guest UserKommentar