Her er julegavene du kan kjøpe i siste liten

7 tips og nødhjelp til julegaver i siste liten.

Gi bort en reiseglede til jul.                                             Foto: Odd Roar Lange

(Odd Roar Lange): Er du sent ute - som vanlig. Ingen grunn til å fortvile. For her er julegavetips som redder deg, også denne gangen.

Reisegavekort

Dette blir garantert en vinner. Gavekort fra Travelbird får du fra 500 til 3000 kroner. Legg merke til ekstratilbudet i julen - der mottageren får mer enn det du har betalt for kortet. Et reisegavekort kan brukes innen ett år. Og dersom den som reiser følger litt med på gode tilbud kan man få virkelig mye reise for pengene.

God lyd på øret

God lyd: Gjør deg klar for god lyd rett i øret.                Foto: Odd Roar Lange

Bort med irriterende ledninger. Nå er det ørepropper med bluetooth som gjelder. Bang & Olufsens BeoPlay H5 til knappe 2500 sitter som et skudd. Passer til alle som liker god lyd på reisen.

Vin til en gentleman

Skål og god jul.                                                         Foto: Odd Roar Lange

Lindemans Gentleman Collection er en sikker vinner til han som har alt.  Lindeman's Gentleman's Collection Puglia 2014 er en fyldig rødvin med krydret ettersmak.
Gentleman’s Collection smaker av mørke frukter som bjørnebær og plomme, men har også innslag av kaffe og sjokolade. Denne vinen passer perfekt til entrecote, vinterens kjøttgryter og fyldige, italienske pastaretter.
Pris: 134,90,- Artikkelnummer: 3610506 hos Vinmonopolet.  
Husk Vinmonopolets åpningstider i jula.

Boka om Orientekspressen

Torbjørn Færøvik er en av våre aller beste reisebokforfattere. Og dersom du liker å reise, om så bare fra soafen, så er dette årets bok: Orientekspressen - En vårreise. Gi den bort til en som er glad i en god bok, den gode historien og den spennende reisen. Du finner den hos de fleste bokhandlere.
Kr 399

En gave for hele året

Magasinet Reiselyst gir den heldige mottageren glede hele året. 
Bestiller du et årsabonnement (10 utgaver - kr 479 eller 20 utgaver - kr 678.- ) får du med 7 gavekort til en samlet verdi av kr 4250. Ved bestilling av 1/2 års abonnement får du med et gavekort fra Novasol på kr 250. 

Gavekort på en tur med deg

Dette trenger egentlig ikke koste noe som helst. Annet enn arbeide med å lage et gavekort. Inviter mottageren med på en tur innenfor en radius på 100 km. Turen skal vare i tre dager og to netter. Be mottageren velge reisemål. Det er bare å glede seg.

Ensom juletre søker gaver

Hotellkjeden Choice ønsker alle velkommen til å legge gaver under juletrærne i hotellobbyene rundt om i landet. For hver gave du gir, gir Nordic Choice Hotels 10 kr videre til UNICEF prosjekt, Sweet Dreams.   
Hvorfor: Fordi det finnes mange mennesker som trenger litt ekstra omtanke i jula. Hjelp oss med å gi menneskene i ditt nabolag en bedre jul.
Hvor: Alle Choice-hoteller. Henvend deg i lobbyen.
Hva: Kjøp en gave og pakk den inn. Hotellet tar imot gaver til begge kjønn i alle aldre. Skriv på lappen hvem du tror gaven vil passe til, for eksempel «til: Jente 3–6 år, fra: Åse». Husk at du også kan gi det du tror de ønsker seg, ikke bare det du tror de trenger.