LANGHELG ELLER LANG-UKE TIL SHARM EL SHEIK

Kanskje du vil prøve noe mer enn de vanlige ukesturene?

(ODD ROAR LANGE): Jeg synes ofte at en ukestur er for kort - og to uker er for lenge. For meg er 10-dagers ferier perfekt. Og hva passer best for deg? Langhelg eller lang uke?
Fra januar tilbyr reisearrangøren Amisol pakkereiser for deg som enten synes én uke er for mye eller for lite. Nå gir Amisol deg mulighet til å legge langhelgen til Sharm el Sheikh eller å gjøre ukesreisen noen dager lengre.

— Siden vi kommer til å ha to direkteflyvninger i uken til Sharm el Sheikh, har vi mulighet til å tilby flere reiselengder, i tillegg til tradisjonelle én- og toukersreiser, sier Gunder Moe, daglig leder for reisearrangøren Amisol i en pressemelding.

Sol og varme

Siden de fleste legger sin hovedferie til sommeren, hvor avstanden til sol og sommer er kortere og Middelhavet kan lokke med herlige sommeropplevelser, er det færre som har mulighet til å reise langt og å være borte lenge i vinterhalvåret. Da kan en «sommerdestinasjon» som Sharm el Sheikh oppleves fra én onsdag til søndag.

— I november måned kan Rødehavet lokke med 50 prosent flere soltimer enn for eks. Gran Canaria. I timer utgjør det 3 timer per dag.  Hvis du tilføyer at Rødehavet er kun er én 5, 5 timers flytur unna, vil jeg med rette påstå at Rødehavet er korteste vei til godt sommervær i vinter”, avslutter Moe.

*Kilde: Forex solindex