EN GOD IDÈ KAN SENDE DEG JORDA RUNDT HELT GRATIS

Nå åpner SAS dette mentorprogrammet

(ODD ROAR LANGE): Hvordan kan vi være med og forandre verden hvis vi ikke har sett den? Forskning viser at de inntrykkene vi får av å reise har en positiv innvirkning på oss som personer. Nå lanseres SAS Scholarship der tre personer med ideer som kan forandre fremtiden vil bli tilbudt en mulighet for å utvikle sine ideer gjennom opplevelser, reiser, nye inntrykk og møter med mentorer som allerede har påvirket verden innenfor sine områder.

 Den store forskjellen

—  Reisende er de som historisk har utgjort en forskjell og de som også i fremtiden kommer til å bidra til å utvikle verden. Det er gjennom å oppdage verden at vi kan forstå den og være delaktige i å utvikle den, sier SAS i en pressemelding. 
— Slik har det vært historisk og slik kommer det også til å være i fremtiden. Som en forlengelse av SAS siste kampanje - Travelers Are The Future - lanseres nå SAS Scholarship. SAS vil bidra til å inspirere mennesker til å oppdage verden, få nye inntrykk og frigjøre potensialet i sine egne ideer. Derfor lanseres nå SAS Scholarship, sier Tonje Sund, pressetalskvinne i SAS.

De gode ideene

— SAS har i over 70 år vært en ledende innovatør i luften og har fløyet utallige mennesker med ideer, ambisjoner eller bare nysgjerrighet, og dermed stort potensial for å utgjøre små og store forskjeller i verden. Det vil vi fortsette å gjøre. Med SAS Scholarship vil vi kunne støtte personer med en idé og vilje til å forbedre verden på lang sikt, og gi inspirasjon og muligheter til å gjøre nettopp det, sier Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing i SAS.

Den som vinner

De tre vinnerne av SAS Scholarship kobles sammen med toneangivende mentorer som allerede har forbedret verden innenfor sine respektive områder. Vinnerne får være med på unike reiser verden rundt.
Mentorene vil gi støtte med sine kunnskaper, erfaringer og sitt nettverk, og sammen med SAS vil de skape unike opplevelser som kan bidra til å realisere hver enkelt idé.

 — Vi ser med stor spenning frem til å få ta del i den innovasjonskraften og viljen til å utgjøre en forskjell som finnes blant våre reisende. Jeg er sikker på at vi kommer til å bli overveldet av den idérikdommen som finnes der ute og som vi i SAS kan bidra til å realisere. Jeg håper også at SAS Scholarship kan bidra til at nye ideer skapes og utvikles, sier Fjeldstad

Om SAS Scholarship

- Søknaden skal sendes som bilde eller film, der du som søker beskriver hvordan du vil skape forandring.

- Siste søknadsdag er den 30. november.

- Vinnerne presenteres senest den 20. desember.

- De skreddersydde reisene gjennomføres i første kvartal 2018.

- Åpent for søknader fra Danmark, Norge og Sverige.

- Les mer på: www.sasscholarship.com