Så lett kan du få musikk til reisebildene dine

Nå kan du «høre» stemningen i bildene dine

(ODD ROAR LANGE): Nå introduserer nemlig Royal Caribbean SoundSeeker et verktøy som setter musikk til bildene dine og lager egne soundtrack basert på stemningen og bildenes innehold.
Det påstås at bilder sier mer enn tusen ord, men hva skjer dersom vi i tillegg kan «høre» stemningen i bildet. Denne satsningen kommer til å endre hvordan vi ser på det klassiske fotoalbumet. Royal Caribbean International har utviklet et verktøy som forvandler kundenes mest minnerike bilder til en film med eget soundtrack, forteller RCL i en pressemelding.

Slik gjør du det

Brukere besøker helt enkelt SoundSeeker.com for å laste opp bilder. AI verktøyet analyserer bildene, og basert på farger, landskap, bakgrunn, følelser, kroppsspråk og ansiktsuttykk setter SoundSeeker sammen bilder og musikk, som deretter enkelt kan deles med venner og familie. Det er nesten som å ha en egen DJ. 
Jim Berra, som er markedssjef for Royal Caribbean International, forteller at: «SoundSeeker er det siste beviset på at Royal Caribbean alltid fokuserer på å levere minnerike opplevelser. Folk i alle aldre lengter etter nye måter å dele sine beste opplevelser i sosiale medier.»
SoundSeeker benytter AI teknologi som gjør det mulig for datamaskiner å simulere menneskelig intelligens og kunne ta beslutninger på egenhånd uten å få instruksjoner.

Visste du om dette?

SoundSeeker er det seneste i en lang rekke med tekniske gjennombrudd fra Royal Caribbean, skriver selskapet.
Det globale cruiserederiet har nesten 50 års erfaring med innovasjoner og har et stort antall tekniske innovasjoner på sin CV, blant annet: SeaSeeker, en spesialprodusert dykkemaske for Snapchat, VOOM - det raskeste internett til sjøs, virituelle balkonger og benyttelse av RFID-teknikk, som innebærer at cocktails serveres av robotbartendere på Bionic Bar.
- Royal Caribbean fortsetter å utvikle sine skip og sine erfaringer både ombord og på land - for å tilkalle oppmerksomheten fra gjester som er vanskelig å imponere, avslutter RCL 

Min erfaring

Etter å ta testet den nye musikk- og bildedelingsfunksjonen må jeg si at det er mer morsomt enn bra. Kanskje noe å leke seg med på mørke høstkvelder. Ellers er det ikke all verdens grunn til å tro at dette blir en superslager.