Denne OL-favoritten blir vinterens «nye» skireisemål

Er du klar for skireiser til Alpene i vinter?

Er du klar for vinterens opplevelser og skiferier?           

Er du klar for vinterens opplevelser og skiferier?           

(ODD ROAR LANGE): Sommeren er på hell, og STS Alpereiser, som er Nordens største arrangør av reiser til Alpene, tilbyr 250 i år heisnære hoteller på 19 skisteder i Østerrike, Italia og Frankrike i kommende vintersesong.
Bookingen er åpnet, og de første entusiaster har allerede sikret seg sine favorittsteder, forteller STS Alpereiser i en pressemelding.

Sestriere

Sestriere i Italia er nytt i programmet. Dette snøsikre stedet på 2035 moh fikk sin store berømmelse under OL i 2006 og er blitt mektig populært blant skientusiaster fra mange land. Sestriere ligger i det imponerende skiområdet Via Lattea, ofte kalt Milky Way, som har 400 km løyper. Sestriere er synonymt med skikjøring!

Cercinia

Omtrent like høytliggende Cervinia tiltrekker seg også stadig flere gjester. STS har kjøpt og totalrenovert hotellet Marmore, som fremstår som en av byens fremste klassikere. Som alle andre italienske skisteder kan man også her friste med brede og velpreparerte bakker.
Nytt av året er også sterkere fokus på familier ved at barn i utvalgte uker kan reise for bare én krone. Og gjester fra langsrenns-opptatte Norden får nå spesielle langrennsuker i Bad Gastein, der Alpereiser eier og driver seks hoteller.

Håndplukket

Ny administrerende direktør i STS Alpereiser, Niclas Helgesson.

Ny administrerende direktør i STS Alpereiser, Niclas Helgesson.

-Vi håndplukker våre destinasjoner og hoteller utfra produktkvalitet, tilgjengelighet og våre gjesters opplevelser og tilbakemeldinger. Og fordi vi benytter egne direktefly, har effektiv transfer til bostedene, heisnære bosteder og kompetente guider, har vi full kontroll på kvaliteten, sier adm. dir. Niclas Helgesson. Han er ny sjef for STS Alpesor/Alpereiserer. Han har tidligere vært salgssjef i selskapet. 

-Jeg ser det som en utrolig spennende utfordring å få lede et så velrenommert foretak, sier Helgesson. Sammen med våre dyktige medarbeidere skal vårt vellykkede konsept i alle ledd hele tiden videreutvikles for å gi gjestene optimale opplevelser.