Bergens beste cocktailbar åpner i København

Flagget til topps for denne cocktailbaren i Kongens by

Her er No Stress i Bergen. Du finner den i Hollendergaten 11 i sentrum. Foto: No Stress

(Odd Roar Roar Lange): Den norske cocktailbaren No Stress i Bergen er nominert til finalen i verdens største cocktailfestival Tales of the Cocktail i kategorien "Best international high volume cocktail bar". 
Og 17. mai 2017 klokka 10.00 åpner cocktailbar No Stress København i Nørregade 26 i den indre by. Siden åpningen skjer på den norske nasjonaldagen er det champagne og frokost fra kl 10.00.
Dersom du vil være med på nasjonaldagfrokosten så kan du gjerne sende en mail til timo@nostressbar.dk slik at de vet hvor mange som kommer.
Og hvis du kommer til No Stress København klokka 18.00 til 20.00 på 17. mai så vil du få gratis punch coctails.
Forutsetningen er denne: Du må være norsk og du må ha kledd deg for den norske nasjonaldagen. Det kan enten være i norsk bunad eller med norsk flagg, eller i det minste med norsk 17-mai-sløyfe.

Dette får du oppleve

Det er danske Timo Mikkelsen som skal lede den norske baren i København. Og du kan selvsagt besøke No Stress København etter 17. mai også. Dem første helgen etter åpningen er det grand opening weekend, som du bør få med deg hvis du er i København denne maihelgen. Ellers optaler de sge enkelt og greit slik: Cocktailbar med en afslappende loungestemning og et legende cocktail univers som henleder tankerne på varmere himmelstrøg.
God tur til København.

PS: Vil du besøke den norske No Stress i Bergen så finner du den i Hollendergaten 11 i sentrum av byen.