Support your neighbourhood - med dine egne bilder

Canon og Google Local Guides vil la deg fotografere og dele vakre bilder av steder i Norden.

Canon inngår nå et unikt samarbeid med Google Local Guides — et fellesskap med millioner av Google Maps bidragsytere i Europa.
Med "Support Your Neighborhood"-kampanjen, oppfordrer Canon og Google unge og kreative til å hjelpe deres lokale bedrifter gjennom flotte og inspirerende bilder. 

Gode bilder hjelper andre når de søker etter nærmeste kaffebar, barer, pizzarestauranter, frisører med mer når de benytter Google Maps.

Perfekt match

- Dette samarbeidet er en perfekt match ettersom begge merkevarene hjelper folk å skape og fortelle historier. Vi ønsker å oppfordre folk til å ta høykvalitets bilder og bidra til at andre kan finne lokale steder i Norden. Dette er en videreføring av Canons nylige strategi om å promotere kreativitet gjennom fotografi, sier Morten Nørremølle, Nordic Marketing Director i Canon. 
Kampanjen lanseres både i digitale flater og i sosiale medier.

Delta i konkurransen her!

Om Google Local Guides

Local Guides er et globalt fellesskap av oppdagelsesreisende som forteller om stedene de har besøkt, på Google Maps. Deres bidrag hjelper andre å finne spennende steder over hele verden. Les mer om Local Guides her.