Nå vil starte feriehusutleie i Egypt

Åpner dørene for destinasjoner utenfor Europa

Er du klar for ferie til Egypt? 

(ODD ROAR LANGE): Etter en periode der nordmenn har sett til andre feriedestinasjoner, vender flere igjen blikket mot ferielandet Egypt. Stabilt klima, store attraksjoner og fantastiske dykkermuligheter er bare noe av det som trekker turister til landet. Nytt av året er at du nå kan leie ferieboliger gjennom Novasol ved flere kjente destinasjoner i Egypt, skriver selskapet i en pressemelding.

Opplev Egypt i en privat feriebolig

Novasol kan for første gang tilby kvalitetssikrede ferieboliger utenfor Europa, gjennom privateide feriehus og ferieleiligheter iEgypt. Utvalget inkluderer alt fra villaer til toppleiligheter, og gjennom tilbudet ønsker Novasol å gi gjestene mulighet til å oppleve en autentisk side av reisemålet.
–Vi vil gjerne at våre gjester skal få en individuell opplevelse av Egypt, ut i fra egne ønsker og mål med ferien. Egypt er så mye mer enn pyramider, Nilen og templer. Ferielandet byr også på fantastiske gastronomiske opplevelser, unik natur, gjestfrihet og velvære. En privat feriebolig er et godt utgangspunkt for å oppleve også disse sidene av landet, sier Pia Buen, daglig leder i Novasol.

Egypt tilbake i varmen

Tall fra Finn Reise viser ved utgangen av mai en vekst på 17 prosent i antall bestilte flybilletter til Egypt sammenlignet med fjoråret. Pakkereiser har økt med hele 34 prosent.
–Ettersom Egypt er en typisk vinterdestinasjon, hadde vi ikke forventet denne veksten. En gledelig overraskelse, sier Terje Berge, direktør i Finn Reise.   
Novasol tilbyr i første omgang  et knippe håndplukkede ferieboliger i de kjente ferieområdene Hurghada, Sharm el-Sheikh, Marsa Alam og Marsa Matruh. Ferieboligene er tilknyttet Novasol sine lokale servicepartnere i Egypt, som er tilgjengelige for gjestene 24 timer i døgnet. 

Transferservice

Nytt  for Novasol sine ferieboliger i Egypt er også muligheten til å bestille  velkomst – og transferservice. Tilbudet utføres av Novasol sine servicepartnere på destinasjonene, og innebærer at man blir hentet på flyplassen og fraktet direkte til ferieboligen. –Vi håper det nye tilbudet av ferieboliger vil bidra positivt til turismen i Egypt, og være med på å sette ferielandet på kartet også utenfor typiske høysesongperioder, avslutter Buen.