Her er Hurtigrutens nye direktør

Her er Hurtigrutens nye direktør

Hun sørger for endringer i toppledelsen

Asta Lassesen (35) er i dag ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Hurtigruten. Lassesen kommer fra stillingen som finansdirektør i selskapet, en rolle hun har hatt siden 2011.

Fornøyd

Konsernsjef Daniel Skjeldam, sier i en pressemelding, at han er svært fornøyd med at Lassesen nå trer inn i rollen som kommersiell direktør for Hurtigruten. 

- Asta har gjort en svært god jobb som finansdirektør, og vært helt sentral i omstillingen av selskapet gjennom de siste årene. Hennes sterke kommersielle og finansielle forståelse, i kombinasjon med hennes analytiske tilnærming, gjør meg trygg på at hun er den rette personen til å lede vår kommersielle avdeling, sier Skjeldam. 

Asta Lassesen er utdannet siviløkonom.

Oppdager

- Jeg har gjennom omstillingen og i rollen som finansdirektør, hatt gleden av å jobbe tett med våre dyktige ansatte i den kommersielle avdelingen, både i Norge og utlandet. Hurtigruten har store vekstambisjoner, langs norskekysten, men kanskje i særlig grad i explorervirksomheten. Jeg ser fram til å lede arbeidet med å selge og forvalte merkevaren til Norges sterkeste reiselivsprodukt.

Asta Lassesen vil i en overgangsperiode ha funksjon som finansdirektør og kommersiell direktør i Hurtigruten.

Aina blir ny hotelldirektør i Ålesund

Aina blir ny hotelldirektør i Ålesund

7 tips til damer som vil reise smart

7 tips til damer som vil reise smart