Slik skal de bruke Peppa Gris for å få nordmenn til Danmark

Årets nyhet i Legoland heter Peppa Gris

Peppa Gris flytter til Legoland i Danmark

 (ODD ROAR LANGE): Peppa Gris, den populære TV-seriegrisen, får et eget område i fornøyelsesparken Legoland i Danmark denne sommeren.
23. mars åpner Legoland dørene til en ny sesong, der gjestene kan glede seg til å oppleve et helt nytt tilskudd, nemlig Lego Duplo Peppa Gris-lekeområde Dette er på lisens fra leketøys- og spillselskapet Hasbro. Tilbygget blir på 1500 kvm2 og blir verdens første område med en kombinasjon av Lego, Duplo og Peppa Gris. Byggeklossene vil også bli tilgjengelig for salg i butikkene i år.

 Store forventninger

– Vi er glade og stolte over å være det første stedet i verden som får oppleve kombinasjonen av Lego, Duplo og Peppa Gris. Peppa Gris er et av de mest kjente merkene blant de minste, og vi forventer at det vil bli svært godt mottatt av våre danske så vel som våre internasjonale gjester, sier Christian Woller, direktør for Legoland. Hovedattraksjonen i det nye området vil være Peppa & Gustavs dukketeater, hvor gjestene kan oppleve et liveshow med dukketeaterversjonen av Peppa Gris og noen av de mest kjente figurene fra den populære animerte TV-serien. Dukketeateret vil bli spilt foran en stor digital bakgrunn, som endrer seg i løpet av forestillingen. Etter showet kan gjestene ta bilde med Peppa og Gustav.

Det nye området

Peppas område – Lego Duplo Peppa Gris-lekeområde – vil inneholde en rekke av de mest kjente elementene fra Peppa Gris-universet. I tillegg til å ta bilder med Peppa i huset hennes, kan barna hoppe inn i den røde bilen til Peppas pappa og oppleve båten til Peppas bestefar. Barna kan også leke i hytta til Peppa og selvfølgelig hoppe i gjørmebasseng.

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.