Vil du være med Hurtigruten på eventyr?

Nå kan du se den nye reklamekampanjen - som en av de aller første

Aleksander Gamme, Cecilie Skog og datteren Vilja.         Foto; Hurtigruten/Thetravelinspector

(Odd Roar Lange): Og det er ikke Norskekysten som skal vises frem til pasasjerene. Men Istedet er det eksotiske reisemål som  Antarktis, Amazonas, den arktiske delen  Canada, Grønland og Svalbard. Og nå er de første ulike reklamefilmene klare på Youtube.

Storsatsingen fra Hurtigruten går under navnet «Plant Your Flag» og et av hovedmålene med kampanjen er lanseringen av Hurtigrutens nye hybridskip MS Roald Amundsen, skriver kampanje.com

Håpet til Hurtigruten er at du skal klikke deg inn på den nye Plant Your Flags-siden. Og deretter få lyst til å dra på reise med dem. Skriv navnet til en du gjerne vil ha med på en drømmereise med Hurtigruten i kommentarfeltet på Facebook, så er det kanskje din drøm som går i oppfyllelse.

I Amundsens fotspor

- Det kreative universet er bygget rundt Roald Amundsens polferd til Sydpolen i 1911, og er en oppfordring til reiselystne mennesker om å plante sine egne flagg med Hurtigruten, sier kreatør Jo Espen Johansen i Los & Co, som har laget selve kampanjen.

Disse er med

1)

2)

3)

4)

De norske representantene i kampanjen er eventyrerne er Cecilie Skog og samboeren Aleksander Gamme og deres eldste datter, Vilja.

Mens de internasjonale prosjektene, i følge Kampanje, kommer fra de amerikanske fotografene Pete McBride og Tim Kemple, den britiske fuglekikkeren David Lindo, den svenske Antarktis-fareren Johanna Davidsson og Hurtigrutens egen ekspedisjonsleder Karin Strand. Hovedmarkedene for kampanjen er Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, USA og Storbritannia.