Slik kan du reise via live web-kamera akkurat nå

Nå kan du reise jorda rundt - hjemmefra

Vakre Sydney i Australia. Du kan følge døgnet via webkamera.

(ODD ROAR LANGE): Har du reiselyst? Er det kjedelig å ikke vite når du kan reise neste gang? Da har jeg et forslag. Bli med på reise fra webkamera til webkamera.
Det er nettsiden Conde Nast Traveller som startet med å samle noen av webkameraene rundt om i verden. Thetravelinspector.no har funnet noen flere. Bli med på reisen, hjemmefra.

Opplev nordlyset

Dersom du vil oppleve nordlyset i Canada kan du gå inn på denne nettsiden. Og krysse fingrene for at det er mørkt ute, og at nordlyset er synlig. På den annen side, du slipper i alle fall å stå ute og fryse.

Trevifontenen og Spansketrappen i Roma

Vanligvis er det stappfullt av turister rundt den verdensberømte fontenen. Men nå er det helt stille. Ta en kikk her. Og her kan du se fra Spansketrappen i Roma akkurat nå.

Yosemite Falls

Dette er verdens høyeste fossefall og ligger i Sierra Nevadafjellene i California. Hvis du ikke har vært der ennå, og er nysgjerrig så kan du ta en kikk her. Du kan også se time-lapse, som er en film sammensatt av mange tusen bilder her.

Hvar i Kroatia

Mange nordmenns favorittreisemål. Men hvordan ser det ut nå? Det kan du finne ut ved å se på denne lenken.

Thailand

Reisen går videre til Thailand og flere av de fine turiststedene her. Kanskje har du besøkt noen av dem allerede? Ta en kikk, og drøm deg bort.

Kenya

Vi forlater Thailand og setter kursen mot Afrika. Den kanskje aller fineste reisen jeg noen sinne har hatt gikk til Basecamp Explorer i Kenya. Dette webkameraet er fra et annet sted i Kenya og skal vise et av vannhullene som dyrene oppsøker for å drikke.

Mexico

Fra Thailand går reisen videre til Cancun i Mexico. Dersom du er en som liker fantastiske badestrender, fine resorter og hyggelige folk. Ta en kikk her, og bli inspirert.

Japan

Shibuya-krysset i Tokyo regnes som et av de mest travle i verden. Men også Japan merker reduksjon i aktiviteten i disse tider. Hvordan det ser ut? Det ser du her.

Blue Hawaii

Reisen videre går fra Tokyo til Hawaii. Bor det en surfer i deg? Eller bare en oppdager? Ta en kikk her.

Damplassen i Amsterdam

Vi pakker kofferten og drar tilbake til Europa. Amsterdam er en fabelaktig by for weekendreiser om våren. Denne gangen må vi nøye oss med å se den via denne nettsiden.

Holmenkollen Oslo

Bli med på toppen av hoppbakken i nasjonalanlegget i Holmenkollen. Her tas det stillbilder som legges ut gjennom hele døgnet. Du ser det siste bildet på denne nettsida.

Sist stopp Bergen

Vi avslutter reisen denne gangen på Torgalmenningen i Bergen. Se ikke bort fra at det regner. Det kan du finne ut ved å kikke her.