Slik blir SAS sine nye nettsider

Og dette betyr det for deg som skal fly med SAS

sas-thetravelinspector

Flyselskapet SAS skal snart lansere sine nye norske nettsider. De danske nettsidene er allerede presentert. Og nå kan du ta en liten kikk på sidene slik de testes ut i disse dager.
Dette er såkalte betasider (foreløpige sider under testing).

SAS-blått

Designet er felles for de nordiske landene og er inspirert av skandinaviske miljøer og SAS sine kjente farger, men nå også noen nye nyanser av blått. Noen området er optimalisert for berøring slik at det skal bli lettere for brukere av mobiltelefon og nettbrett. Og noen felt kan føles litt større enn hva du er vant til.

- Den nye nettsiden er et resultat av mange timer med å lytte til reisende som deg. Vi har brukt verdifull kundeinnsikt, og kombinerer dem med forretningsmessige krav til å forme området til hva du kan oppleve i dag. Hvert steg på veien har vi fokusert på å skape en brukeropplevelse som gjør det enklere å bestille turer og administrere alt mer effektivt, forteller SAS.

Innlogging påkrevd

For å utnytte de nye funksjonene fullt ut bør du logge deg inn med ditt Eurobonusnummer. Hvis du ikke har en profil, eller hvis du ikke Eurobonus-medlem, må du registrere deg for å Eurobonus først. 
Utviklingen og testingen av ulike versjoner av SAS-Beta har vært gjort siden våren 2015, og dette arbeidet vil fortsette. Dette er bare første skritt på en reise hvor vi vil introdusere nye funksjoner, forbedringer og oppdateringer med jevne mellomrom, sier SAS