Hvor drar sex-eksperten når hun vil ha hete ferieopplevelser?

Hit bør du dra hvis du vil ha romantiske opplevelser

Ta med deg kjæresten på en romantisk ferie i 2018.                        Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Hvor bør du dra hvis du vil på kjærestetur dersom du vil ha det lille ekstra? Er det steder som skiller seg fra de andre, og hvor drar egentlig sex- og samlivsekspertene på ferie?
Cecilie Kjensli er kanskje best kjent som den frittalende dama som snakker rett ut om sex og samliv. Hun er kjent som både sexinspirator, blogger og fra nettbutikken sin Cpunktet.no
 Cecilie byr på egne og andres erfaringer i bloggen sin CecilieKjensli.no.

— Hvorfor så direkte?

— Jeg gjør det fordi jeg mener at hvis vi skal få en realistisk forståelse av sex er det viktig at vi lærer av hverandre. Jeg har reist landet rundt og forelest for leger, sexologer, medisinerstudenter og helsepersonell, sier Cecilie Kjensli.
I fjor kom hun ut med boka «Sexfra Ah til Åh … en kokebok for sexlivet som kommer med orgasmegaranti». 
— Det er en bok full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra mitt eget liv. 

— Men hvor bør man dra når man skal ta med kjæresten på reise?

— Når kjæresten og jeg er på reiser er vi ute på eventyr. Og det er hva jeg forbinder med romantikk. Vi er ikke opptatt av luksus og overprisede steder, men foretrekker det enkelt, for da får vi mest mulig for pengene.

Cecilie Kjensli deler sine beste reisetips.                                               Foto: Privat

Hjemme best, noen ganger

— Dessuten har vi det så godt hjemme, og ingen ting slår senga vår der. Når vi reiser så booker vi reisen selv og reiser ofte utenom sesongen. Og vi bor nok ganske stusselig i forhold til hva bortskjemte nordmenn etter hvert er vant til.
For oss holder det at senga er ren, og at det er vann i dusjen, haha. De romantiske øyeblikkene oppstår sjeldent i senga, men heller når vi rusler på stranda, sitter tett inntil hverandre på en leid scooter, kjører fort ned en skibakke, eller råner rundt på fjorden hjemme i Nidelven vår (som er en gammel klassisk plastsnekke), sier Cecilie.

Cecilie Kjensli´s sju favoritter

1. Goa

Ta med deg kjæresten din til India, tipser Cecilie Kjensli.                 Foto: Odd Roar Lange

Jeg digger Goa. Et mere avslappa sted skal du lete lenge etter. Vi kommer stadig tilbake fordi det er så gøy, deilig og billig her. Takler du India, takler du alt, selv om Goa oppleves som «India Light».
Les mer: Jeg trodde jeg bare skulle få et helt vanlig hotell

2. Sri Lanka
For noen år tilbake da kjæresten ble 50 tok vi feiringen på Sri Lanka, som nå har blitt et veldig populært reisemål. Sri Lanka er et superfint ferieland, med flotte strender. Overraskelsen var at det det er vanskelig å bade der. Strømmene i vannet er mange steder for heftige, så det kan være farlig å bade i sjøen, noe jeg selv fikk oppleve.

3. California
Med lomma full av penger må jeg si at California var et superkult sted å feriere. En venninne og jeg var på roadtrip der for noen år siden, og gud så gøy vi hadde det. Hvis man vil ha romantikk er det jo viktig at man trives i sammen, og har man det gøy og ler, og eventuelt ser det komiske i tabbene man gjør som turist, er det mye større sjanse for at man har digg sex også. Nå lå ikke jeg med venninna mi, men du skjønner sikkert ;)

4. Roma

Roma - er det egentlig bare en forkortelse på romantisk ..?   Foto: Odd Roar Lange

Den ultimate romantiske byen i Europa, må vel være Roma? Har du ikke vært der, er det bare å reise. Roma er mye flottere enn hva du kan tenke deg, så for en gangs skyld vil ikke forventningene være høyere enn hva du faktisk opplever. Så fremt du har det bra med reisefølge ditt da. 
Les mer: Gjør du denne tabben i Roma så må du ut med 1400 kroner

5. Barcelona
Spania var ferielandet mitt som liten, og da særlig Barcelona og området rundt. Som 14 åring var jeg sammen den lokale fotballhelten på 16 en sommer, og det å ligge å kline med han på stranda timesvis på natta, var mer en nok for meg, bokstavlig talt.

6. Cervinia
Etter å ha stått på ski i Cervinia i Italia, er det ikke veldig gøy med bakkene i Norge. Cervinia er det høyeste punktet du kan komme i Alpene, det er så vakkert med fjelltopper hvor enn øyet kan se. Bakkene er uendelig lange og spisestedene imponerende.

7. Hvaler
Her hjemme elsker jeg Hvaler om sommeren. Det å sitte ved siden av kjæresten mens vi råner rundt på fjorden, drikker kaffe og hører på radioen, er romantikk for meg. Med kjøleskapet fullt av øl og vin, nye båtvenner, og grilling i fjæra, blir ikke livet bedre. Så fremt det ikke regner hele sommeren da, men det gjør det jo ikke :)

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no 
 

Forsidefoto fra Hvaler. Foto: Eva Rose