Denne lunsjen er ikke det du tror at den er

Sveriges første helt veganske hotellbrunch lansert

(ODD ROAR LANGE: Veganske retter blir stadig mer etterspurt. Og jeg har mer enn én gang stusset over at tilbudet er så dårlig mange steder. Jeg er personlig ingen veganer, men har reist sammen med andre som velger denne maten.
 Radisson Blu Royal Park Hotel, i Hagaparken i Stockholm, er nå først ut i Sverige med å tilby gjestene en 100% vegansk hotellbrunch. Den unike hotellbrunchen, kalt Plant Powered Brunch, hadde offisiell premiere søndag 14. januar og har allerede blitt svært populær og godt mottatt, skriver hotellet i en pressemelding. 

På menyen

Radisson Blu Royal Park Hotels kjøkkensjef Morre Varli har, med inspirasjon av Dr. Lisa Buddrus som har spesialkompetanse innen det veganske kjøkkenet, utviklet Radisson Blu Royal Parks nye, helt veganske brunch. Gjestene kan blant annet nyte kokosbacon, veganske oster, paté av sopp, søtpotet-pommes, vegansk caprese, is og hjemmelaget kokosyoghurt med sprø granola.

Mathåndverket på Radisson Blu Royal Park skal drives med fokus på kvalitet og holdbarhet for både mennesker, dyr og natur, lover hotellet

Større etterspørsel

— I dag etterspørres stadig flere alternative frokoster, matretter og bruncher i Sverige. Vi er først ute med å tilby en 100% vegansk hotellbrunch, men tro meg, dette er bare starten. Det viktigste er uansett at brunchen vår smaker fantastisk godt—, sier Morre Varli, kjøkkensjef ved Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm i pressemeldingen.

Her er hotellet

Radisson Royal Blu Park Hotel har en idyllisk beliggenhet ved vakre Brunnsviken og Hagaparken. Dette er en naturskjønn og rolig del av Stockholm, med sentrum kun 5 kilometer unna. Hotellet har 193 store og luftige rom og hotellgjestene har fri tilgang til Haga Health Club som ligger i samme bygning og har spa, treningssenter og basseng.
Konseptet Plant Powered Brunch er en del av Radisson Blu Royal Parks satsing på å gi gjestene en innbydende og unik opplevelse i den naturskjønne oasen i Hagaparken. Gjestene skal få en resort-opplevelse når de besøker hotellet, med tilbud som spa, tilgang til store grøntområder og yoga som del av besøket, lover hotellet.
Plant Powered Brunch serveres hver søndag kl.12.00 til 16.00 og koster 395 SEK per person. Se mer informasjon her

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no