Nå kan du få luksusreiser på billigsalg - hvis du ser mot øst

Nå kan du få luksusreiser på billigsalg - hvis du ser mot øst

Singapore Airlines med høstsalg - men da må du kjappe deg

(ODD ROAR LANGE): Har du lenge drømt om en reise til Australia, New Zealand eller kanskje til Sørøst-Asia? I så fall har du kanskje tenkt? Hmmm... det blir litt for dyrt. I så fall bør du følge godt med akkurat nå.   

Flyreiser på salg 

Det er nemlig ikke hver dag verdens mest prisbelønte flyselskap har salg.
Bestiller du før 24. september har du nå muligheten til å gjøre et riktig godt kjøp med Singapore Airlines. Et selskap som er kjent for sin svært god service og god mat - og like viktig for mange nordmenn: Romslige seter og gode benplass om bord. 

Dette får du får pengene

Du kan du for eksempel sikre deg en billett i Premium Economy Class t/r «down under» for under 15 000 kroner.
Det betyr enda bedre benplass og fransk champagne i stettglasset. I tillegg er selskapet kjent for å være et av de som er rause med bonuspoeng - så her er det indirekte enda mer penger å tjene, skriver selskapet i en pressemelding.  

- Skal du skal reise langt og ønsker å oppgradere deg uten at det «skal koste skjorta» så lønner det seg å bestille når flyselskapene legger ut sine kampanjepriser.
Ikke minst om man skal reise langt som «down under» eller til Sørøst-Asia hvor det å kunne strekke ut beina eller rett og slett kunne legge seg i en seng på business betyr langt mer enn når vi tar en helgetur til Paris, sier Henrik Hanevold, Sales Manager hos Singapore Airlines i Norge. 

Les mer: Dette flyselskapet serverer over 200 000 flasker champagne hvert år

Langreiser

Akkurat nå er det flere selskaper som kjører kampanjetilbud. Et av dem er Singapore Airlines, som med kampanjen «The Great Singapore Airlines Getaway» har gode priser til blant annet langreisemål som Australia, New Zealand, Thailand, Vietnam, Malaysia og Bali. 

Kampanjen frem til den 24. september. I denne perioden kan du kjøpe ekstra gunstige billetter til Sørøst-Asia og Australia, samt New Zealand. 
Kampanjebillettene gjelder for reiser i perioden 3. november 2017 til 30. juni 2018. 
Se her for mer informasjon 

De ble reddet til Oslo - som laget årets beste reisereklamefilm

De ble reddet til Oslo - som laget årets beste reisereklamefilm

SAS-streiken: Dette har du krav på hvis du rammes av pilotstreiken

SAS-streiken: Dette har du krav på hvis du rammes av pilotstreiken