De ble reddet til Oslo - som laget årets beste reisereklamefilm

De ble reddet til Oslo - som laget årets beste reisereklamefilm

Glem fine solnedganger, høye fjelltopper og snø. Det er denne som gjelder

(ODD ROAR LANGE): Jeg er - som mange andre - en som ser mange reklamefilmer for ulike reisemål. Det kan være et hotell, en region, et land eller for et produkt - for å nevne noe. Men jeg lurer på om noen kommer til å treffe særlig mye bedre enn denne: Fra Visit Oslo. Den får virkelig frem reiselyst og reiseglede.
Jeg har testet denne på noen utenlandske kolleger for å høre hva de synes om denne. Felles for dem alle: to tomler i været.

Have you ever found yourself trapped in overfilled tourist destinations, battling scorching heatwaves and endless crowds? This summer Oslo decided to come to the rescue for traveler in need of a great escape.
— Visit Oslo i «Kiwis get rescued from vacayfail»

Hvor er det, egentlig ?

Den treffer en nerve hos alle som i løpet av årets har besøkt overfylte reisemål i Spania, Italia eller England. Og det er ikke få ...
Her får man virkelig lyst til å besøke en liten skandinavisk «storby» - og til å komme nært på de gode opplevelsene.
Man skal kanskje vokte seg - for i begeistringens rus - å kåre årets beste film før vi er over midten av september. Og jeg har selvsagt de fantastiske øyeblikkene fra Iconic Norway friskt i minne. 
Der Grim Berge og Sven-Erik Knoff akkurat nå er i Zagreb i Kroatia for å hente hjem heder og ære under Tourfilmfestivalen. Og senere i år drar de til Cannes for å gjøre det samme. 

Jeg tar meg imidlertid i det: å ville se denne filmen fra Visit Oslo igjen og igjen, og til å lure på hvor i Oslo de har funnet de små spotene vi alle drømmer om å oppleve.
Utenlandske turister kommer til å elske denne filmen, som du kan lese mer om her.
Og den er perfekt for deling på sosiale medier. 

Gratulerer til Visit Oslo. Dere ruler!  

Dette plager barna våre mest på reisen

Dette plager barna våre mest på reisen

Nå kan du få luksusreiser på billigsalg - hvis du ser mot øst

Nå kan du få luksusreiser på billigsalg - hvis du ser mot øst