Denne reiseboka sparer deg for mange tusen kroner i ferien

Ikke kast bort reisepengene dine.

IMG_9334.jpeg

(ODD ROAR LANGE) : Jeg avslører noen av de beste tipsene mine i «Den beste reisehåndboken» som nå er ut. Tipsene kommer fra erfaringer og kjennskap til reiser og reiselivsbransjen etter mer enn 25 år som reisejournalist, mesteparten av tiden i Dagbladet. I dag driver jeg reise-nettsiden The Travel Inspector.

– Hensikten med boken er å vise leserne hvordan de kan spare flere tusen kroner på sin neste reise. Jeg er «forbrukerens mann» og avslører tips som hverken flyselskapene, søkemotorene eller hotellene er glade for, forteller jeg i dette intervjuet med journalist Mona Langset i VG Reise.
I intervjuet konfronteres reiselivsbransjen med kritikken og avsløringene mine. Og her finner du også tipsene som sparer deg for tusenlapper på reisene dine. Og boka koster bare 149 kroner og du sparer mange tusen på å bruke tipsene i boka. Du kan kjøpe den i bokhandelen nær deg - eller her. Vil du ha den signert eller med en hilsen så fikser jeg det selvsagt.

Jeg anbefaler gjerne at du leser artikkelen i VG og du finner den her:

Slik får du de billigste flybillettene

– Foreta selve bestillingen på søndager eller andre røde dager i kalenderen. På disse dagene er det lavere trafikk på søkemotorer og nettsteder, siden de forretningsreisende ikke bestiller billetter da. Lavere trafikk betyr lavere priser.