Hold deg klar - nå kommer billigbillettene

Hold deg klar - nå kommer billigbillettene

Dette påsketipset kan spare deg for masse penger

Vil du reise billig i vår eller sommer? Da må du passe på akkurat nå.     Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Vil du reise billig i vår og sommer? Da skal du passe godt på i begynnelsen av april. For flyselskapene spisser konkurranseevnen når de vet at du er på jakt etter billetter. Og dette er trikset du bør vite om.

Nå kommer salget

I løpet av påska sitter mange nordmenn i hytter, hus og på hotell og planlegger den neste reisen. Det kan være den planlagte sommerferien, eller en spontan storbyferie. Men resultatet er det sammen hvert eneste år. Etter hver ferie så øker nordmenns kjøpelyst etter nye flybilletter. Og derfor kommer flyselskapene til å starte lavpriskampanjer like etter påske. Dette får Thetravelinspector.no bekreftet fra både SAS, Widerøe og Norwegian.
Ingen av dem forteller hvor mange billetter de slipper, eller hvor stor rabatten er, men erfaringsmessig kan du spare mange tusen kroner på å følge med første uka etter påske. Derfor skal du holde deg klar fra andre påskedag og hele uke 14.

Dette skal du gjøre

Husk å registrere deg for flyselskapenes nyhetsbrev. Dermed får du varsel direkte i epostkassa di så snart billettene legges ut. Og da er det ingen tid å miste. Prisene kommer ikke til å synke ytterligere med det aller første.
Vil du vite enda mer? Da skal du lese dette
Denne dagen kan du kjøpe de billigste flybillettene.

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no

 

 

Dette er våre nye feriefavoritter

Dette er våre nye feriefavoritter

Denne meningsløse flyavgiften bør bli en fiasko

Denne meningsløse flyavgiften bør bli en fiasko