Det smarte korttrikset på hotellrommet

Enkelt, men mange har aldri tenkt over det

Det fungerer enkelet og greit. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): På reiser er det ofte den lille tingen som bidrar til de gode forskjellene. Det gjelder ikke minst på hotellrom.

Mange hotell har redusert innholdet på rommene, slik at de blir enklere å rengjøre og de opplever mindre svinn av produkter som blir stjålet.
En av tingene som er blitt borte fra mange hotellrom er skohornet. Det du bruker for lettere å få på deg skoene etter bruk.

Bruk kortet smart

Det kan være irriterende når disse mangler. Men det finnes en enkel løsning.
Det forutsetter at døra til hotellrommet kan åpnes ved hjelp av et plastkort. For visste du at plastkortet fungerer ypperlig som skohorn?

Prøv selv, så skal du se hvor enkelt og greit det virker.
Du kan selvsagt ta vare på et kort fra et tidligere besøk, og legge dette i toalettmappa di. Så har du det tilgjengelig både på hytteturer og ved senere hotellbesøk.
Andre smarte tips på hotellrommet er disse:

  • Bruk bukseklypa på kleshengeren til å holde uregjerlige gardiner sammen, når disse spriker og du ikke får det mørkt på rommet.

  • Bruk USB-uttaket på tv-en som lader til mobiltelefon og nettbrett.

  • Har du en krøllet bukse, skjorte, bluse eller skjørt? Heng den på kleshenger inne på badet mens du dusjer. Dermed har du en enkel steamer.

  • Bruk det oppvarmede håndklestativet som klestørker

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.