Eksklusivt: Denne ferieøya er kun åpen for jenter

Eksklusivt: Denne ferieøya er kun åpen for jenter

Er dette stedet dere bør dra til på den neste jenteturen?

(ODD ROAR LANGE): Kan dere tenke dere en øy kun sammen med andre jenter, uten menn som tar stor plass og vil sette sitt preg på reisen? Nå kommer snart en luksuriøs resort utenfor Helsinki i Finland hvor menn ikke har adgang. Her er den spesielle historien om den veldig spesielle øya.

— Kvinner er ikke flinke nok til å møtes. Det har alltid vært herreklubber, de spiller golf og det er i slike fora ideer lages. Men når du får en haug med sterke vilje kvinner sammen, kan magiske ting skje, sier Kristina Roth. 
De tidligere kiteren havnet på Forbes liste over verdens raskest voksende, kvinneeide, firma.
Men så ville hun gjøre noe annet.

 

— SuperShe er et ikke-så-veldig-hemmelig samfunn, men et fellesskap av kvinner fra hele verden som samles for å skape forandring og å oppnå det umulige.
SuperShe har turer til de beste strendene rundt om i verden. Blant annet til Kailua på Hawaii og øya til Richard Branson, Necker Island i Karibia.  Og nå sist: en privat øy i Finland..

Have you ever wanted to run away to a
deserted island, breathe fresh air, swim naked
in the sea, and sleep under the stars?
— Kristina Roth

SuperShe Island er det nye offisielle hovedkvarteret til SuperShe-samfunnet. Det er en privat øy i Østersjøen utenfor kysten av Finland. Den lille øya har overnattingsplass til 10 personer fordelt på fire nyoppussede hytter.
Øya er utstyrt med spa, finske badstuer og gode fasiliteter.
Enten du søker en avslappende ferie sammen med andre eller reiser alene.
 — SuperShe Island har noe å tilby aller kvinne. Daglige velværeaktiviteter ledes av andre SuperShe-er. Dette kan være yoga, meditasjon, kortreist-mat-middager, matlagingsklasser, treningsklasser, naturaktiviteter og mye mer, sier Roth.
Den finske øya ble kjøpt etter at Roth ble med sin finske kjæreste hjem til hans foreldre. De eide en øy utenfor Helsinki og fortalte at naboøya var til salgs. Roth var opprinnelig ikke interessert, men da hun fikk se øya på nært hold skiftet hun mening.

Se bildene fra den finske øya her:

Kvinner trenger å tilbringe tid sammen med andre kvinner. Å være på ferie med menn kan være energitappende og krevende noen ganger. Vi vil at SuperShe-øya skal virke foryngende og være et trygt rom hvor kvinner kan gjenfinne seg seg selv og sine egne ønsker og drømmer. Et sted hvor du kan kalibrere uten forstyrrelser, sier Kristina Roth. 

Har du lyst til å bli medlem av SuperShe. Da kan du melde deg inn her.

Les mer om SuperShe Island i Daily Mail
Og her er reportasjen fra New York Times

Se bildene fra de andre Supershe-resortene her:

Dette er de mest populære feriedestinasjonene i Norge

Dette er de mest populære feriedestinasjonene i Norge

Dette kan du oppleve midt i skituren i Tyrol

Dette kan du oppleve midt i skituren i Tyrol