Dette kan du oppleve midt i skituren i Tyrol

Dette kan du oppleve midt i skituren i Tyrol

Toppartister, gastronomi og gnistrende skiopplevelser venter

(ODD ROAR LANGE): Når det gjelder den populære solskikjøringen på slutten av vintersesongen, skrur Ischgl, med sitt snødekte Silvretta Arena og sine 238 alpinkilometere, tempoet opp enda litt mer.
I denne perioden kan gjestene ikke bare regne med de beste snøforholdene, gnistrende puddersnøbakker, svimlende utsikter, masse sol og en fantastisk aprés-ski-kultur, men også en deilig avslappende stemning på de store utendørsarrangementene i skiområdet.

Jeg har besøkt Ischgl og laget denne reportasjen som et veldig bra skianlegg.

Gastronomiske ski-VM

I april kommer det ene spennende arrangementet etter det andre – 11. og 12. april avvikles det tiende gastronomiske skiverdensmesterskapet. 15. og 16. april foregår den 21. stjernechefcupen, og i denne populære vårmåneden opptrer det i tillegg tre superstjerner på Silvrettas utendørsscener, forteller Østerrikes Turistbyrå i en pressemelding.

Etter skituren er det klart for mat og godt drikke.                  Foto: Odd Roar Lange

Flere musikalske høydepunkter

1. april gjør stjerneskuddet Max Giesinger, med sin særegne stemme, sin Ischgl-debut med «Top of the Mountain Easter Concert» på Idalp.
22. april gir det britiske indie-rockbandet Bastille en vårkonsert på Alp Trida.
30. april avslutter den tyske superstjernen og kunstneren Helene Fischer skisesongen med en dundrende «Top of the Mountain Closing Concert» på Idalp.
Inngang til konsertene med Max Giesinger og Bastille er inkludert i et gyldig skipass. Inngangsbillett til Helene Fischers konsert er inkludert når man overnatter i Paznaun og har et gyldig skipass som gjelder i to dager.

Les også: Ischgl er ikke for dem med egg i lomma

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no

Eksklusivt: Denne ferieøya er kun åpen for jenter

Eksklusivt: Denne ferieøya er kun åpen for jenter

Dette er en drømmeservering for reiselivet

Dette er en drømmeservering for reiselivet