Se hvorfor dette er et veldig godt hotellvalg i Oslo

Når høye forventinger innfris hos Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Lyse omgivelser i resepsjonsområdet. Foto: Odd Roar Lange

Lyse omgivelser i resepsjonsområdet. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): I perioder kan det være vanskelig å finne ledige hotellrom i Oslo. Og andre ganger er det minst like vanskelig å velge det riktige og beste hotellet.
Men dersom du vil bo veldig bra, veldig sentralt og sannsynligvis bedre enn du forventer, så skal du ta en kikk på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo.
Hotellet, som ligger i området mellom tradisjonsrike hotell som Savoy, Bristol og Grand leverer på veldig høyt nivå. Og de eventuelle motforestillinger du måtte ha mot kjedehotellenes kjedsommelighet og likhet kan du legge fra deg før du går inn glassdøra i Rosenkrantzgate 1.

Av alle hotellene jeg har prøvd i Oslo så er det her jeg fikk absolutt mest for pengene.
— Odd Roar Lange - The Travel Inspector

For allerede i den moderne resepsjonen får jeg følelsen av at noe godt er i emning. Hyggelig og profesjonell assistanse, mulighet til å sjekke inn allerede tidlig på formiddagen (dette vil naturligvis varierer etter belegget på hotellet), og ypperlig service med bagasje.

Å ankomme et nytt hotell kan oppleves på så mange måter. Men en følelse av å bli sett som den enkelte gjest, og ikke som en gjest i den uendelige rekken av mange andre, er viktig for en god og tillitsfull start på oppholdet. Og resepsjonistene leverte denne tryggheten.

Jeg kunne velge etasje og plassering av rom, og valgte 5. etg, et stykke unna heisen og med vindu mot den stille bakgården. Et godt valg, siden det for tiden pågår veiarbeid i krysset mellom hotellet og Oslo Tinghus.

Rommet er godt utstyrt og har både minibar, høyttaleranlegg, er rent og ryddig (slik de skal være) og har heldigvis ikke pynteputer i sengen. Pynteputer i sengen, som vanligvis slenges på gulvet før gjesten tar engen i bruk, og som vaskes én gang i året er en støv- og skittbombe som jeg er glad hver gang jeg slipper.

God morgen

IMG_9403.jpeg

Frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et helt lite eventyr i seg selv. Svært delikat presentert, godt utvalg av varma og kalde retter, baristakaffe, godt utvalg av andre drikker, hjemmelaget kaffe og mye mye mer, samt godt utvalg av dagens aviser. Frokosten serveres i brasserie Paleo som også kan anbefales for lunsjer eller middager,

Det merkes at det er godt arbeidsmiljø på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Latteren og smilet mellom de ansatte sitter løst, og det smitter over på gjestene. Man føler seg rett og slett veldig velkommen til dette hotellet, som byr på luksusfølelse til en helt grei pris. Hotellprisene vil varierer etter ukedager og etterspørsel.
Standard dobbeltrom koster ca 1400 kroner per natt.

Innfrir forventingene

Mitt tips er å alltid bestille hotellrom direkte fra hotellet. Det gir deg beste priser, mulighet til å velge rom, og til å få en oppgradering til lavest mulig pris.
— Odd Roar Lange - The Travel Inspector

PS: Hotellet serverer kveldsmat til gjestene i 8. etg. Fint tilbud, og en mulighet til å spare mye penger for gjestene.
Selv om du har høye forventninger til hotellet så tror jeg du kommer til å bli godt fornøyd på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. De ansatte bidrar til at forventingene innfris. Det er et godt hotellvalg i Oslo.

Reisen dit

Hotellet ligger i Rosenkrantzgate 1 midt i Oslo sentrum, med kort avstand til det aller mest. Nærmeste t-banestasjon er på Stortinget T-banestasjon. Flybussen stopper like ved hotellet.
Man kan parkere i Sentrum p-hus like ved Tinghuset.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

terning6-thetravelinspector.jpeg

Rosenkrantzgate 1, 0159 Oslo
Telefon: 23 31 55 00
Har egen restaurant og treningsrom.
Meget sentralt i Oslo sentrum

Passer for: Alle som vil ha en ekstra god hotellopplevelse og ekstra valuta for pengene i Oslo sentrum.