Trysil går i lufta for nye drømmeopplevelser for unge

Trysil går i lufta for nye drømmeopplevelser for unge

Trysil satser igjen på en sprek sommer for familien

(ODD ROAR LANGE): Å finne den perfekte ferien for familier med litt større barn og unge ungdommer er alltid en krevende øvelse. Ting som var morsomt i fjor kan være kjedelig i år. Og hva gjør man med ungdommer som er for unge til å være alene hjemme? Et godt tips: Se på Trysil.
Det er akkurat ett år siden klatreparken Høyt & Lavt åpnet i Trysil. Allerede nå investerer Trysilguidene nok en million i parken for å kunne svare på den høye etterspørselen etter luftige opplevelser.Trysil er i vinden som aldri før. Satsingen på stisykling har ført til en enorm vekst i antall sommergjester til Trysil, og det har gitt ringvirkninger til hele stedet. Særlig aktivitetsbedrifter merker at det er enda flere aktive familier i Trysil.

Les også: Trysil står foran tidenes sommer

ayacth3aqpfqfqm8djwp.jpg

Klatrer videre

Det kan se ut som at stisykling og klatrepark er en god kombinasjon. Nå investerer Trysilguidene godt over en million kroner for å utvide parken.
- Vi bygger en ny, blå løype som vi åpner i midten av denne måneden. Den starter med en 140 meter lang zip-line som vil gå over sykkelstiene i Gullia. Dette gjør klatreparken og dens løyper er helt unike, med sykling og klatring i skjønn forening, sier Ruder Thorén i en pressemelding.

Skaper flere arbeidsplasser

Kapasitet til parken skal også øke ved å investere i 50 nye klatreseler, i tillegg til to nye opplæringsløyper. De tre største ukene i juli måned kommer klatreparken til forlenge åpningstidene med og også være åpent på kvelden.
- Økt kapasitet og stor etterspørsel betyr også at vi trenger flere personer på jobb i klatreparken. Derfor øker vi bemanning med fem nye klatreguider i parken i sommer, forteller Ruder Thorèn. – Klatreparken har gitt oss flere ben å stå på gjennom sommeren, noe som også har gitt oss muligheten for flere helårsansatte.

  Trysil har sykkelløyper like ved klatreparken.                         Foto: Odd Roar Lange

Trysil har sykkelløyper like ved klatreparken.                         Foto: Odd Roar Lange

Trenger du nødpass? Da skal du gjøre dette

Trenger du nødpass? Da skal du gjøre dette

Skål - skal det være et glass beersecco?

Skål - skal det være et glass beersecco?