Dra til sjøs for en reise til Det indiske hav

Charterselskapet Ving med nytt tilbud - til deg uten barn

Reisen går også til Sri Lanka.                                                          Foto: Ving/Thetravelinspector

(Odd Roar Lange): Reiseselskapet Ving styrker cruisetilbudet i Det indiske hav og lanserer et 14-netter langt cruise med stopp på Maldivene, Sri Lanka og en seks dagers reise i India.

- Dette er virkelig et cruise utenom det vanlige, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving i en pressemelding fra NTB. 
Turen starter og ender på Maldivene, og i mellomtiden blir det stopp på Sri Lanka og en seks dagers reise rundt i India. 

Fire reisemål i India

- I India får vi hele seks dager til å oppleve fire ulike reisemål. Første stopp er Mamago, en times biltur fra hovedstaden i Goa. Så venter tre dager i Mumbai og en dag ved de vakre strendene i New Mangalore. Siste stopp er Cochins naturhavn, før turen går videre til Maldivene, fortsetter Fossum. 

Cruiset skjer med Costa neoClassica, et av Costa Cruises skip med plass til rundt 1600 passasjerer. Skipet retter seg først og fremst mot en voksen målgruppe som reiser uten barn. 

Her er skipet seilasen gjennomføres med.                               Foto: Ving/Thetravelinspector

Priseksempel

Fra kr 15 628 per person når to reiser sammen. Inkluderer fly og hotell, 14-netters cruise med Costa neoClassica i innvendig lugar med helpensjon. Obligatorisk driks kommer i tillegg.

Du kan lese mer om cruiset her.