Nå blir det lettere å besøke julenissen

Her er Finnairs vinter- og sommernyheter

Dra til den finske hovedstaden. Ny satsing på turisme gir flere flyruter til Finland. 
Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE:) Veldig mange nordmenn drømmer om reiser til varmere strøk om vinteren og velger reiser østover på kloden. Det betyr samtidig ledig flykapasitet for asiatiske turister som ønsker å oppleve den nordiske vinteren. Finnland satser for fullt på å være julenissens hjemland og flyselskapet Finnair øker nå kapasiteten til Lappland i vintersesongen 2018/2019.
 
– Norden oppleves som svært eksotisk for mange, og er du ute etter en ekte nordisk vinteropplevelse finnes det ikke noe bedre sted enn Lappland, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia i en pressemelding.

Nissens hjemland

Finnair legger til over 230 flygninger til Lappland for vintersesongen 2018/2019, og tilbyr dessuten flere forbindelser til de populære vinterdestinasjonene Ivalo, Rovaniemi, Kittilä og Kuusamo i høysesongen. Totalt tilbyr Finnair 482 000 plasser til Lappland i vintersesongen 2018/2019 – en økning på 15 prosent sammenlignet med tidligere.
Finnair fortsetter også non-stop-flygningene fra London Gatwick, Paris og Zürich til Lappland i vintersesongen 2018/2019.
 
– Finnair er inne i den raskeste vekstperioden i vår historie, og vi tilbyr nå flere valgmuligheter og flere reiser mellom Europa og Asia enn noen gang før. Vi jobber hele tiden med å forbedre tilbudet til kundene våre, og økt kapasitet til nordiske destinasjoner er en naturlig del av veksten, sier Lönnblad.

Finnair øker kapasiteten både mot øst og mot sør.                        Foto: Odd Roar Lange

Her er sommernyhetene

Finnair øker også kapasiteten ytterligere til andre populære destinasjoner i Europa sommeren 2018:

  • Fra og med juni 2018 øker Finnair frekvensen til den populære helårs-destinasjonen Lisboa, hvor de nå vil tilby daglige flyreiser i sommersesongen
  • Barcelona får totalt 18 ukentlige frekvenser i høysesongen sommeren 2018
  • Det blir lagt til en tredje daglig flygning til Budapest i sommersesongen, med forbedrede forbindelser til Finnairs amerikanske nettverk
  • Krakow får to nye ukentlige frekvenser, med forbedrede forbindelser fra Krakow til Asia og Amerika
  • Genève får en ekstra ukentlig frekvens om sommeren og vinteren 2018
  • Finnair flyr også til Astana, med to ukentlige flygninger i juli og august