Nå blir det lettere å besøke julenissen

Nå blir det lettere å besøke julenissen

Her er Finnairs vinter- og sommernyheter

Dra til den finske hovedstaden. Ny satsing på turisme gir flere flyruter til Finland. 
Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE:) Veldig mange nordmenn drømmer om reiser til varmere strøk om vinteren og velger reiser østover på kloden. Det betyr samtidig ledig flykapasitet for asiatiske turister som ønsker å oppleve den nordiske vinteren. Finnland satser for fullt på å være julenissens hjemland og flyselskapet Finnair øker nå kapasiteten til Lappland i vintersesongen 2018/2019.
 
– Norden oppleves som svært eksotisk for mange, og er du ute etter en ekte nordisk vinteropplevelse finnes det ikke noe bedre sted enn Lappland, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia i en pressemelding.

Nissens hjemland

Finnair legger til over 230 flygninger til Lappland for vintersesongen 2018/2019, og tilbyr dessuten flere forbindelser til de populære vinterdestinasjonene Ivalo, Rovaniemi, Kittilä og Kuusamo i høysesongen. Totalt tilbyr Finnair 482 000 plasser til Lappland i vintersesongen 2018/2019 – en økning på 15 prosent sammenlignet med tidligere.
Finnair fortsetter også non-stop-flygningene fra London Gatwick, Paris og Zürich til Lappland i vintersesongen 2018/2019.
 
– Finnair er inne i den raskeste vekstperioden i vår historie, og vi tilbyr nå flere valgmuligheter og flere reiser mellom Europa og Asia enn noen gang før. Vi jobber hele tiden med å forbedre tilbudet til kundene våre, og økt kapasitet til nordiske destinasjoner er en naturlig del av veksten, sier Lönnblad.

Finnair øker kapasiteten både mot øst og mot sør.                        Foto: Odd Roar Lange

Her er sommernyhetene

Finnair øker også kapasiteten ytterligere til andre populære destinasjoner i Europa sommeren 2018:

  • Fra og med juni 2018 øker Finnair frekvensen til den populære helårs-destinasjonen Lisboa, hvor de nå vil tilby daglige flyreiser i sommersesongen
  • Barcelona får totalt 18 ukentlige frekvenser i høysesongen sommeren 2018
  • Det blir lagt til en tredje daglig flygning til Budapest i sommersesongen, med forbedrede forbindelser til Finnairs amerikanske nettverk
  • Krakow får to nye ukentlige frekvenser, med forbedrede forbindelser fra Krakow til Asia og Amerika
  • Genève får en ekstra ukentlig frekvens om sommeren og vinteren 2018
  • Finnair flyr også til Astana, med to ukentlige flygninger i juli og august

Kan den nye reiselivsdirektøren løse disse oppgavene?

Kan den nye reiselivsdirektøren løse disse oppgavene?

Barna trodde de skulle få se et grønt juletre

Barna trodde de skulle få se et grønt juletre