Anmelder slakter spisestedet som er manges oslofavoritt

Restaurant TGI Friday´s på Karl Johans Gate er mange turisters favoritt. Kanskje ikke etter denne anmeldelsen.

TGI Friday´s ligger i kvartalet til venstre i bildet. Du har kanskje vært der?   Foto: Odd Roar Lange    

Restaurantsjefen trodde han hadde et spisested som var på veg opp til toppnivå. Dét tror han neppe etter å ha fått servert dette.

Det er Aftenposten-eide OsloBy som har vært på anmelderbesøk på spisestedet som ligger i samme kvartal som ærverdige Paleet i Oslo sentrum.

Dette skriver de

"Servitørene har vi fullstendig gitt opp. De står ved kaffeautomaten og tuller med hverandre.

To av dem har sugerør bak ørene og leker piloter eller noe, andre forteller om planer for helgen - og noen diskuterer om det ene bordet fortjener å få gratis dessert.", skriver anmelderen.

Restauranten får 12 av 30 poeng. Bunnkarakter på OsloBys liste.

Her er litt av anmeldelsen:

"...Særlig mye bedre er ikke BBQ pulled pork sliders. Store mengder med alt for søt BBQ-saus klarer ikke bøte på tørt svinekjøtt. Briochebrødet er også i ørkenland, og osten på toppen er ikke smeltet.

Det er bra at man har varme tallerkener, men også her skyldes det en tur i mikroen for å varme opp maten. Lunken coleslaw har vi ikke spist før – heldigvis.

- Det ser ut som om vi må greie oss uten noe mer å drikke. Servitørene løper rundt med de to viktigste tingene denne kvelden, maten og bankterminalen. Folk vinker etter servitører, noen har begynt å rope, mens enkelte går ned til midtgangen for å huke tak i en av dem."

- Ja, hvor lang tid tror det går før de henter de halvspiste forrettene? spør spisefølget etter en halvtimes tid - men da blir endelig fatene byttet ut med hovedrettene. Det er viktig å spare tid."

Min erfaring

Jeg har besøkt TGI-restauranter med ujevne mellomrom. Det er sjelden noen stor opplevelse, men min erfaring er at de har god og hyggelig service. Sist i Trondheim i begynnelsen av november. Det er imidlertid en stund siden jeg har vært på restauranten i Oslo. Og jeg tror det ikke blir med det første...

OsloBy fortsetter:  

På vei ut døren titter vi opp på mottoet på veggen. "In here, it's always friday", står det. Det bør snarest byttes ut med "Mandag hele uken"...

Vil du lese hele anmeldelsen så kan du gjøre det her.

Opp på toppnivå

beklager den nye TGI-lederen

 "Selv om anmeldelsen er opplevelsen til to personer, må vi bare legge oss helt flate, for slike opplevelser skal ikke gjestene ha.

Han har nettopp tatt over som leder for restauranten på Karl Johan.

- Jeg har vært her i fire uker, og nå er vii gang med en total organisasjonsendring på Karl Johan. Vi må arbeide kontinuerlig for forbedring, og er på gang til å få restauranten opp på toppnivå, sier Ammoura, som igjen beklager den uheldige opplevelsen overfor OsloBy.

Har du vært på TGI-restauranter? Hva mener du om dem?