De vil gjøre deg til en superfotograf

Du blir vanligvis ikke en god fotograf over natten. Men nå får du hjelp til akkurat dét.

Her skal du lære å ta fine bilder.                                                         Foto: Thomas B. Eckhoff

Det er selskapet Classic Norway, med en rekke hoteller på Nordvestlandet og i Lofoten, som har alliert seg med dyktige fotografer og som inviterer til fotokurs i to av landets fineste områder.

På rett fotokurs

Det ene kurset arrangeres ved Atlanterhavsvegen i Møre og Romsdal 19.-21. februar. Her skal Thomas B. Eckhoff lære deg sine beste tips.  

Her får du lære mer om hvilke muligheter som ligger i moderne digitale kameraer, ofte mye mer enn brukeren er klar over, og samtidig få enn innføring om spesielle fototekniker i temaer som natur, dyreliv, landskap, natt og nordlys

Her kan du lese alt du trenger å vite om fotokurset ved Håholmen.

Det beste av Lofoten

Mens det andre arrangeres i Lofoten, med base i vakre Reine. Workshopen gjennomføres 26.-28. februar. Med Emile Holba og Sven-Erik Knoff som lærere, inspiratorer og veiledere.
Her kan du lese alt du trenger å vite om programmet I Lofoten.

Fotokursene blir de to første, og vi regner med at dette er noe vi kommer til å satse mer på i tida som kommer, sier markedssjef Trond Jansen i Classic Norway.

- Mange er veldig flinke fotografer, men trenger litt mer kunnskap om hvordan de får mer ut av   det fotoutstyret de har. Og nå kan de få inspirasjon til fine bilder i to veldig flotte regioner, sier Jansen.

Vinn fotoutstyr fra Canon

Reisebloggen Thetravelinspector vil også hjelpe deg til å bli en bedre fotograf. Enten det er med proff-utstyr, amatørutstyr eller eller med mobiltelefonen din. Følg med på bloggen og trykk liker på vår facebookside, så får du et varsel hver gang vi legger ut noe nytt og spennende. Vårt fotokurs og fotokonkurranse skjer i samarbeide med Canon Norge. Følg med og vinn fine premier.

Les mer om fotografering: