Denne filmen tar pusten fra deg

Skjermbilde-2014-09-29-kl.-16.03.06.png

Nå kommer GoPro Hero4. Og lanseringen skjer med denne heftige reklamefilmen.

http://youtu.be/wTcNtgA6gHs Sett deg rolig ned. Sørg for at macen/pe-en er innstilt på full HD. Og koble gjerne til eksterne høyttalere eller gode ørepropper/headset. Gjør klar til 4 minutter og 14 sekunder med heftige opplevelser. GoPro har tatt steget ut av actionsportverdenen og bruker helt andre adventure-opplevelser på filmen denne gangen. Både over og under vann. Og fra iskaldt til veldig, veldig varmt. 5. oktober kommer GoPro Hero4.

Den gir deg mulighet til opptak både i 4K og 2,7K - Og i 4K kan du også ta opp 30 bilder per sekund - og i full HD er det mulighet for 120 FPS!

Velger du den første utgaven så må du gjøre god plass på datamaskinen din. Ellers kan du får litt trøbbel. Til gjengjeld får du en fantastisk oppløsning og bilder som du aldri har sett maken til fra turene dine. Jeg regner med at de fleste som bruker GoPro allerede har valgt eksterne harddiskløsninger med god lagringsplass - og da skal dette gå bra for de aller fleste. GoPro Hero4 kommer i to utgaver. Black edition og Silver edition.

BytUyIIIYAAx5OZ.jpg-large

Release

Fra søndag 5. oktober kan du bestille kameraet på nett, men ryktene sier at det er et begrenset antall kamera på markedet i første runde - så utålmodige fotografer bør være raske. Black kommer til å koste 4149 mens Silver havner på 3299. Silver blir det kameraet som er nærmeste dagens Hero3+.

Fjernkontroll

Men Black blir - som sist - toppversjonen. Og det er flere endringer også på yttersiden av kameraet. Batteriet er denne gangen festet under kameraet fordi det er fastmontert LCD-skjerm på baksiden. Og med bluetooth og fjernkontroll skal du kunne styre kameraet på opptil 183 meters avstand.

Har du kjøpt en god del ekstrautstyr til til Hero3-kamera så er det ingen grunn til å fortvile. Du kan bruke det meste til Hero4 også.

Dersom du vil være blant de første til å se filmen om GoPro Hero4 Black så ser du den her http://youtu.be/FVrp4s9BYFA

Her ser du den nyeste om GoPro Hero4 Silver http://youtu.be/BKM9jAqJZoY

Og her er den tredje og siste promoen om GoPro Hero4 http://youtu.be/FVrp4s9BYFA

Vi kommer tilbake med test av GoPro Hero4 når den foreligger.