Det beste av Norge - koste hva det koste vil

Noen spesialiserer seg på å finne billige reiser til deg. Mens andre jakter på det beste – uansett pris.

High End-turisme er i ferd med å bli mer og mer populær. Det er for dem som vil ha ferie i toppklasse, og som er villige til å betale for det. Turoperatøren tilrettelegger for en opplevelse godt over det vanlige. Og regningen blir deretter. Dagens Næringslivs magasin D2 hadde sist høst en spennende reportasje om High-End-turisme. Og to norske leverandører av slike produkt ble særlig fremhevet. The Travel Designer med Christine C. Gaffney i Bergen er den ene av dem. Helge T. Zimmer i Ziniry i Oslo er den andre.

Jeg har hatt gleden av å reise til mange av stedene de selger til sine eksklusive gjester. Og jeg synes det er kjempespennende at det legges opp til denne måten å reise på i Norge.

Dette bidrar også til å få Norge inn på “best-of-lister” i internasjonale reisemedier. Og dermed får destinasjonene omtale som lever lenge på internett. Etter å ha fulgt noen av disse stedene over lengre tid kan jeg ikke se en eneste gjest som på nett uttrykker misnøye med det de har opplevd. Dét er slett ikke verst.

I løpet av vinteren og våren skal jeg besøke enda flere high-end-steder i Norge. Og gleder meg veldig til det.

Vet du om et sted som burde vært med på en slik eksklusiv Norgesferie-liste? Send meg gjerne et tips. Eller del det i kommentarfeltet.