Dra til sjøs, for et sted å bo - hvis du ikke blir sjøsyk

bergen3.jpg

Vet du om et tøffere sted å bo i Bergen enn dette så vil jeg gjerne ha et tips. Dette er for deg som ikke blir sjøsyk. Vil du bo i en flytende leilighet i Bergen? Foto: Rob Shoenbaum

Har du tenkt å besøke Bergen denne uka. Da kan dette være steder du bør søke om å få overnatte.

For inne i Vågen i Bergen ligger det denne uken en villa fortøyd rett foran rett ved skur 11 på Bryggen. Dette skjer i forbindelse med Raff Designuke som pågår i byen. Og prosjektet er del av en utstilling fra Flytende Bolig.

Se det spesielle overnattingsstedet i Bergen. Foto: Rob Shoenbaum

Foto: Rob Shoenbaum

Foto: Rob Shoenbaum

Til leie
Nå leier Airbnb ut den flytende villaen for førstkommende natt til lørdag, natt til søndag og natt til mandag.
Hver av nettene kan en person ta med seg opp til fem gjester og tilbringe en helt spesiell kveld, natt og morgen i Bergen. Dersom du har laget deg en airbnb-profil kan du booke overnatting via denne siden.
Her kan du lese annonsen for den flytende villaen, plasseringen, aktivitetsmulighetene og ikke minst de spesielle husreglene:

Foto: Rob Shoenbaum

Foto: Rob Shoenbaum

Flytende villa sentralt i Bergen Flytende villa med topp beliggenhet i et av Bergens mest historiske områder. Her kan du nyte livet på sjøen midt i Bergen sentrum! Det er nøyaktig 0 meter til havet så om du føler deg sprek er det bare å trekke på seg badetøy og stupe rett ut fra balkongen for et forfriskende morgenbad.Med en tomt på nesten et kvart mål og en bolig på 220 kvadratmeter fordelt på to etasjer er det masser av plass å boltre seg på. Det er sengeplass til seks fordelt på tre soverom med hver sin dobbeltseng, så det er bare å invitere familie og venner. I første etasje finner du to av soverommene samt to bad. Hovedsoverommet ligger i overetasjen, der finner du også en stor stue med åpen kjøkkenløsning og upåklagelig 360 graders utsikt over fjord og by. Interiøret er stilrent i nordisk design levert av Bolia og står i god stil til den flytende boligen som vil glede enhver med interesse for detaljer.

Med Bryggen som nærmeste nabo ligger du midt i smørøyet for å oppleve Bergen, enten du vil gå i byen eller opp på Fløyen så er alt i nærheten. Kanskje du kunne tenke deg å utforske på sjøen? Boligen er godt utstyrt med både kajakk, SUP og fiskestang. Skulle fiskelykken utebli så ligger har du reserveløsningen på Fisketorget kun et steinkast unna.

Dette er første og sannsynligvis siste sjans du får til å overnatte i en flytende villa helt inne i vågen, så kjapp deg å book en natt før naboen gjør det! Den er tilgjengelig for overnatting fra fredag til mandag og den leies ut en og en natt, dermed blir det tre heldige brukere som kan invitere med seg venner, familie eller kjæreste på en helt unik opplevelse.

Husregler  - Blir du fort sjøsyk er ikke dette stedet for deg. - Ikke kast loss. Det er verken seil, motor eller årer ombord så boligen gjør seg best fortøyd til bryggen. - MEN det er helt greit å kle seg ut som en skipper. - Vennligst finn et kjærlig navn på den flytende boligen imens du bor der. Bruk det, og kun det, når dere omtaler den flytende boligen. - Ta med badetøy til morgenbadet

Foto: Rob Shoenbaum

Foto: Rob Shoenbaum