Et stunt jeg ikke kan slå - Kari Traas BH-tre i Voss

Våren får trærne til å blomstre. Og i Voss skal blomstringen skyte fart. Det skal nemlig lages BH-tre! Med hjelp av Kari Traa og norske jenter.  Voss har sprekinger som vet å sette bygda på reiselivskartet. Arne Hjeltnes (strengt tatt fra Kristiansand) er en av dem. Kari Traa en annen. I tillegg kommer en drøss med gode langrennsløpere og skiskyttere, alpinister og musikere fra Voss.. Nå drar Kari Traa til med et nytt stunt. Hun vil lage et undertøy-tre i hjembygda Voss!

Dette skriver hun på bloggen sin:

"Laurdag 24. mars arrangerer me ein jentedag på Voss! Me inviterer alle jenter til ein morosam og hyggeleg dag i skibakken! Her kan du mellom anna stå på ski med Kari Traa og hjelpa ho med å laga eit undertøytre! Ta med gamle BH’ar ;) På ettermiddagen og kvelden inviterer me til after-ski og shopping i Kari Traa-butikken.

På Kari Traas facebookside står det at dette er Norges første undertøys-tre. Men det er det ikke. Avisa B.T. hadde allerede for to år siden en reportasje der de skriver om turen til Svinningen, det høyeste fjellet i Os, hvor bh-en kan ryke på vegen.

Et bra markedsføringsstunt. Rart ingen flere har tatt ideen. Eller er det kanskje det?